Színek, ízek, élmények: Éld meg itthon az ősz legszebb pillanatait!

Vajon mi lehet az ősz titka, hogy ennyien szeretik? Járj utána, és kóstolj bele a hazai tájak csak ekkor érezhető, csodás hangulatába! Járd be legszebb vidékeinket, töltődj fel a természettel, a nyugalommal és a csenddel. Gyűjtsd az új kalandokat, és fedezd fel, mennyi színnel, ízzel és élménnyel vár rád itthon az ősz.

Fedezd fel Magyarország őszi csodáit

Hol járunk? Fejtsd meg, utazz, szelfizz és nyerj!

Idén ősszel ne csak új élményeket és kalandokat gyűjts, hanem értékes ajándékokat is: most utazásoddal akár egy újabb utazást is nyerhetsz velünk! Facebook-oldalunkon minden héten megmutatunk egy fotót, és persze adunk mellé egy kis segítséget is, neked nincs más dolgod, mint hogy járj utána, hol készült a kép, és indulj útnak. Ha odaérsz, már csak egy szelfit kell készítened magadról, és elküldeni nekünk kommentben. Ha sikeresen fejtetted meg a rejtvényt, és jó helyen fotóztad le magad, turisztikai ajándékcsomagot nyerhetsz minden héten!

A játék részleteit és fényképes feladványunkat minden kedden a Facebook-oldalunkon találod szeptember 19. és október 30. között, KLIKKELJ IDE, és kövess minket, hogy ne maradj le a következő hazai élményedről!

KIHÍVÁS: Fújjuk át együtt az országon az ősz legszebb színes faleveleit!

Járd be legszebb vidékeinket, töltődj fel a természettel, a nyugalommal és a csenddel, és ha utazásod során megtalálod a legpompásabb színekbe öltözött falevelet, ne tartsd meg csak magadnak, oszd meg velünk és mindenkivel!

Készíts egy videót arról, hogy elfújod egy barátodnak, a szerelmednek vagy akár valamelyik családtagodnak a levelet, töltsd fel a TikTokra, használd a #szinekizekelmenyek hashtaget, és hívd meg ismerőseidet, hogy ők is tegyék meg ugyanezt!

Minden friss videó 1 kilométerrel viszi előre az ország őszi falevelét, juttassuk el közösen azt Magyarország egyik feléből a másikba október 30-ig! Útra és fújásra fel! 

1 naptúraútvonalak
1 naptúraútvonalak
2 naptúraútvonalak
2 naptúraútvonalak
3 naptúraútvonalak
3 naptúraútvonalak
5 naptúraútvonalak
5 naptúraútvonalak

Merre induljak?Merre induljak?