Találd meg a következő úti célodat!

Cikk kereső

A legelegánsabb szabadtéri sport: golfozzatok Magyarországon!

A golf szerelmesei mindenképp látogassanak el Budapest környékére, a legjobb golfhotelek és a legszebb pályák várják itt őket.
Tovább

3 tipp, ha levenduláskertben szeretnél barangolni a Balatonon

A levendula az egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb gyógynövény, nyugtató hatása évezredek óta ismert. A nyár nagy részében lilán pompázó balatoni levendulamezőkön barangolva garantáltan kiszakadunk a hétköznapok mókuskerekéből és új erőre kapunk testileg és lelkileg is. A levendula általában június-júliusban virágzik, a Balatonnál is ekkor érdemes felkeresni a lilába burkolózó farmokat. Ilyenkor akár saját részre is szüretelhetünk a varázslatos lila virágából, amely sötét helyen kiszárítva sokáig megőrzi illóolaj-tartalmát, színét és illatát.
Tovább

A barlangok gyógyító ereje

Különleges élmény mélyet lélegezni a föld alatt, de vegyük sorra, hogy hol és miért! Bizonyára mindenki vett már részt barlangi sétán, ha még nem, akkor itt az ideje! Miért ne próbálnád ki ezt a különleges túrát a föld alatt, pont a Balaton környékén.
Tovább

Gyógyító víz testnek és léleknek

A magyarországi gyógyvizek világszerte híresek, a Balaton körül pedig számos fürdőt találsz, ahol egész évben belemerülhetsz a gőzölgő termálvízbe és különböző gyógyszolgáltatások közül választhatsz.
Tovább

Észak és Dél eseményei a Balatonnál: két különleges világ a tó körül

A Balaton vitathatatlanul a legkedveltebb belföldi nyaralóhelyünk, általában csak annyi a kérdés, hogy melyik partot válasszuk.
Tovább

Téli kulináris kalandozások a Balatonnál

A hűvösebb idő beköszöntével a balatoni táj is átalakul, a tópart elcsendesedik. Ilyenkor a vibráló őszi színekben és a nyugalmat árasztó téli természet szépségében gyönyörködve, sokkal nyugodtabb környezetben ismerkedhetünk meg a régió kulináris kincseivel is.
Tovább