Találd meg a következő úti célodat!

Cikk kereső

A legelegánsabb szabadtéri sport: golfozzatok Magyarországon!

A golf szerelmesei mindenképp látogassanak el Budapest környékére, a legjobb golfhotelek és a legszebb pályák várják itt őket.
Tovább

Magyarország legnagyobb középülete, amit a világ legjobb stadionjai között tartanak számon: Puskás Aréna

Budapesten, az egykor legendás Népstadion helyén ma egy, a XXI. század elvárásainak maximálisan megfelelő, gigantikus aréna várja a futballszurkolókat. A Puskás Aréna megjelenésében, méreteiben és szellemiségében is méltó a magyar futballélethez, egyben remek helyszíne a határokon átívelő, rangos futballtornáknak.
Tovább

Világszínvonalú technikai megoldások és a klasszikus művészet találkozik Budapest legújabb sportcsarnokában: MVM Dome

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság eseményei jelentették az első nemzetközi rangú sporteseményt, amely Budapest legfiatalabb multifunkcionális sportcsarnokában, az MVM Dome-ban kapott helyet. Az épületben lépten-nyomon tetten érhetők a modern technika legújabb vívmányai, de az épület tervezésére a klasszikus művészet is hatott.
Tovább

Pincéről pincére – Boros kalandok a Mecsek lankáin

A Pécsi borvidék hangulatos pincefalvai és patinás rendben sorakozó szőlőültetvényei igazi ízutazásra csábítanak. Kóstoljatok bele a Pécsi borvidékbe!
Tovább

Kihagyhatatlan kulturális élmények tárháza vár idén ősszel Budapesten

A nyárias meleget végérvényesen magunk mögött hagytuk, ami egyet jelent azzal, hogy beléptünk az év azon szakába, amikor számtalan kulturális program közül szemezgethetünk. Képzőművészeti és fotókiállítások, klasszikus zene és összművészeti fesztivál: íme az idei ősz legjobb kulturális élményei!
Tovább

5 kilátó, ahonnan gyönyörködhetünk az őszi napfelkeltében

Az ősz ezernyi színnel várja a kirándulókat. Kerekedjünk fel, járjuk be az ország tájait és nézzünk szét a legmagasabb csúcsokról! Ha a kilátóhoz vezető túrát hajnalra időzítjük, varázslatos látványban lehet részünk: az őszi napfelkeltéhez ugyanis semmi sem fogható.
Tovább