Találd meg a következő úti célodat!Cikk kereső
Bátraké a szerencse: ezek az ország legizgalmasabb kalandparkjai
Magyarországon több, mint 60 kalandpark programjai közül tudtok választani. De mi is az a kalandpark és miben különbözik például a vidámparktól? A kalandparkok a személyes aktivitásra építenek, szemben a passzívan is élvezhető vidámparkokkal. Egy jó kalandpark nem kímél, megizzaszt földön, vízen, levegőben egyaránt!
Tovább
Kalandok a föld mélyén
Magyarország nem csak a felszín fölött tartogat csodákat. A föld mélyén rejtőző közel 4000 barlang közül 40 nemcsak a kutatók és a barlangászok látogatását várja, hanem a nagyközönség számára is nyitva áll. A barlangtúrák nehézségi fokát pedig te választhatod meg!
Tovább
Sokkal több, mint piac: a Fővám téri Nagyvásárcsarnok
A Szabadság-híd pesti hídfőjénél egy Zsolnay-cserepekkel fedett tetejű, hatalmas épület hívja fel magára a figyelmet. A hivatalosan Központi Vásárcsarnok nevet viselő Nagyvásárcsarnok több mint egy évszázada várja minőségi élelmiszerekre és magyaros szuvenírekre vágyó vásárlóit, ám sokkal több egy egyszerű piacnál.
Tovább
Rendelj házhoz!
Rendeld házhoz kedvenc ételeidet!
Tovább
Finomságok az Őrség szívéből
Nem érdemes kihagyni az Őrségi Nemzeti Parkban elterülő őrségi termelői piacot, mely minden szombaton várja az érdeklődőket helyi termelők portékáival.
Tovább
Kincsvadászat a fonyódi piacon
Egész évben vár a fonyódi piac! A helyi termelők árui mellett, kincsek vadászására is lehetőséged van. A 3 hektáros területen sok termék közül válogathatsz.
Tovább