Találd meg a következő úti célodat!

Cikk kereső

A legelegánsabb szabadtéri sport: golfozzatok Magyarországon!

A golf szerelmesei mindenképp látogassanak el Budapest környékére, a legjobb golfhotelek és a legszebb pályák várják itt őket.
Tovább

7 szuper fürdő, amely csodás gyógyvize mellett a legújabb fejlesztéseivel vár

Magyarország számos élmény-, gyógy- és termálfürdővel büszkélkedhet, amelyeket gyógyvizük vagy egyedi építészeti stílusuk messze földön híressé tett. Az alábbiakban bemutatunk néhány ilyen úti célt, amelyeket a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően még inkább érdemes felvennetek a bakancslistára!
Tovább

Ezernyi élmény vár az 50 éves Tisza-tónál!

Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó varázslatos természeti adottságaival, hangulatos strandokkal és ezernyi aktív programmal vár idén nyáron is! Ráadásul az 1973 május 16-án Kiskörei víztározóként létrejött tó idén ünnepli 50. évfordulóját, ünnepeljünk együtt!
Tovább

Megújult strandokon csobbanhatunk a nyáron

Ha nyár, akkor fürdőzés, ha pedig fürdőzés, akkor a legjobb hazai strandok! Közkedvelt vizeink mellett az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően egyre modernebbé válnak a fürdésre kijelölt területek, így egy percig sem kell lemondanunk a kényelemről.
Tovább

Varázslatos panoráma: fedezd fel a természetet Magyarország felújított kilátóiból

Hazánk jó pár csodálatos kilátóval rendelkezik, amelyek közül a természetjárók biztosan sokat személyesen is felfedeztek már. Azonban érdemes visszatérni néhány olyan helyszínre, amelyet talán már ők is kipipáltak a bakancslistájukon, hiszen az utóbbi időben több kilátó is izgalmas fejlesztéseket kapott, hogy még jobban ki tudja szolgálni az érdeklődők igényeit.
Tovább

Családbarát élmények országszerte

Gyerekekkel utazni nagy élmény és nagy kihívás. A kicsik figyelmét néha nem könnyű lekötni, ám megéri, hiszen az új programok által új ismeretekkel is gyarapodnak. Szerencsére az ország minden pontján találunk izgalmas, családbarát úti célokat, amelyek évről évre fejlődnek, gyarapodnak.
Tovább