Találd meg a következő úti célodat!Cikk kereső
A legelegánsabb szabadtéri sport: golfozzatok Magyarországon!
A golf szerelmesei mindenképp látogassanak el Budapest környékére, a legjobb golfhotelek és a legszebb pályák várják itt őket.
Tovább
Jazz zenével az ország körül: 3+1 ikonikus program és helyszín
A pergő dob, a mélyen zengő bőgő és az itt-ott felharsanó trombita ütemére a jazz muzsika rajongói képtelenek mozdulatlanok maradni. Nem csoda, hogy a műfaj népszerűsége Magyarországon egyre nő, amit sem bizonyít jobban, mint a hosszú évek óta működő jazzkocsmák és a rangos fesztiválok.
Tovább
Ősi dallamok, népi hangszerek – 5 élménydús népzenei fesztivál Magyarországon
Őseink kultúráját, zenéjét szó szerint a sejtjeinkben hordozzuk. Érdemes közelebbről is megismerkedni a hagyományos magyar dallamokkal, hangszerekkel, a népi énekekkel, táncokkal. A népzenei fesztiválok hangulatos rendezvényein szórakozva merítkezhetünk meg a népzenei kincsekben.
Tovább
4 klasszikus zenei fesztivál Magyarországon
Kutatások bizonyítják, hogy a klasszikus zene megnyugtat, növeli az energiaszintünket és jobb kedvre derít. Már csak ezért is érdemes ellátogatni a magyarországi klasszikus zenei fesztiválok remek programjaira!
Tovább
Adventi csodavilág, bármerre is járunk Magyarországon
A keresztény világ egyik legnagyobb ünnepét, a Karácsonyt megelőző négy hét a várakozás ideje, az év legmeghittebb időszaka. Az advent varázsa országszerte vár!
Tovább
Városi séták az adventi hétvégéken
Idén közel 30 településen szerveznek a helyi Tourinform irodák városi sétákat az adventi hétvégéken, ezzel segítenek, hogy bárki többet tudhasson meg a hagyományokról, legendákról és történelmi titkokról, az adventi időszak helyi szokásairól.
Tovább