Találd meg a következő úti célodat!Cikk kereső
A legelegánsabb szabadtéri sport: golfozzatok Magyarországon!
A golf szerelmesei mindenképp látogassanak el Budapest környékére, a legjobb golfhotelek és a legszebb pályák várják itt őket.
Tovább
7+1 balatoni film, mely otthonodba hozza a magyar tengert
A Balaton, amellett, hogy az egyik legkedveltebb hazai turisztikai célpont, fontos részévé vált a kultúrának is: versek, regények és filmek garmadája dolgozza fel, de legalábbis szerepelteti legnagyobb tavunkat, hol főszereplőként, hol csak hangulatos háttérként. A dolog nem újkeletű, már Berzsenyi Dániel is verselt róla, és a népszerűség mind a mai napig tart, hiszen (ahogy alább beszámolunk róla) vadonatúj filmek is készültek-készülnek a környéken. Következzen tehát néhány ezek közül, szigorúan a teljesség igénye nélkül, időrendi sorrendben.
Tovább
Soha nem volt még ennyi Michelin-csillagos étterem Magyarországon
Hét Michelin-csillagos étterme van mostantól Magyarországnak. A koronavírus járvány okozta nehézségek ellenére is nőtt a csillagos éttermek száma. A Michelin Közép-Európában elsőként Magyarországon jelentette be, mely éttermek kapták meg idén a legnagyobb gasztronómiai elismerésnek számító Michelin-csillagokat és tányér minősítéseket.
Tovább
A legszebb kastélyok és várak Nyugat-Magyarországon
Nyugat-Magyarországon
Tovább
A legszebb kastélyok és várak Kelet-Magyarországon
A legszebb kastélyok és várak Kelet-Magyarországon
Tovább
A legszebb kastélyok és várak Budapest és környékén
A legszebb kastélyok és várak Budapest és környékén
Tovább