Találd meg a következő úti célodat!Cikk kereső
A legelegánsabb szabadtéri sport: golfozzatok Magyarországon!
A golf szerelmesei mindenképp látogassanak el Budapest környékére, a legjobb golfhotelek és a legszebb pályák várják itt őket.
Tovább
7 koktél, amivel jó lesz élvezni a délutánokat az újra megnyitott teraszokon
Szinte egyik pillanatról a másikra köszöntött be a kellemes idő, amit hol máshol lehetne kellemesebben eltölteni, mint egy napfényes teraszon. A következő italok remek kísérői lesznek a délutánoknak.
Tovább
Kortárs művészeti galériák Magyarországon
Amennyiben rajongtok a kortárs művészetért vagy csak egyszerűen szívesen ismerkedtek vele és igazán progresszív, a legújabb művészeket és az aktuális trendeket is felvonultató tárlatokat kerestek, akkor érdemes a következő galériák egyikével megismerkednetek.
Tovább
Nemzeti parkok
Magyarország biológiai sokszínűségét, értékes természeti társulásokat mutatják be, őrzik és tanulmányozzák a nemzeti parkok. Hazánk különböző régióiban tíz nagy nemzeti park található és ezek közül sok a világörökség része.
Tovább
Nemcsak kézzel, de szívvel és lélekkel is készülnek ezek a magyar termékek
Ki ne szeretné azokat a hagyományos ízeket újraélni, amelyeket gyermekkorában a nagyszüleinél érezhetett? Ezek azok, amelyek visszarepítenek minket a gyermekkor gondtalan, nosztalgikus világába. Esetleg épp ellenkezőleg, megismerkedhetünk néhány számunkra ismeretlen, de nagyon is vonzó ízzel, illattal, aromával, amelyektől hasonlóan élettel telinek fogjuk érezni a világot magunk körül. Egy jó kiválasztott kézműves termékektől pontosan ezt az érzést kapjuk.
Tovább
6 hungarikum, aminek ott a helye a kosaradban, ha megízlelnéd Magyarországot
Mi egyáltalán az a hungarikum, és valóban az, amit annak hiszünk? Egy biztos, a hungarikumok mind a közös nemzeti örökségünk részei. Persze a nemzeti örökségünk jóval több, mint a hungarikumok listája. A hungarikum olyan fogalom, amelynek az élményét tovább kell mentenünk a következő generációknak, meg kell ismertetnünk a világgal, mert úgy érezzük, magyarságunk egy rendkívül jellemző, központi motívumát ragadja meg.
Tovább