Találd meg a következő úti célodat!

Cikk kereső

A legelegánsabb szabadtéri sport: golfozzatok Magyarországon!

A golf szerelmesei mindenképp látogassanak el Budapest környékére, a legjobb golfhotelek és a legszebb pályák várják itt őket.
Tovább

A város közepén is vár a természet: a béke rejtett szigetei Budapesten

A darts-ot sokan a pubok világából ismerik, pedig az elmúlt évtizedben komoly sporttá érett. Budapesten is egyre több helyen van lehetőség arra, hogy amatőrök és profik bizonyítsák, mit jelent egy biztos kéz és egy tűpontos kiszálló. A játék népszerűségének hála egyre több a verseny is, ahol akár a világ legjobbjaiért is szurkolhatunk.
Tovább

Magyarország vadregényes tájai téged is várnak: járd be a Tour de Hongrie szakaszait!

A legrangosabb magyar országútikerékpáros-verseny önmagában is izgalmas, ám érdemes nyakunkba venni az országot, és akár az esemény után felfedezni a különböző útvonalak szépségeit gyalog vagy kerékpárral.
Tovább

Gólzápor és felfedezés: ezt kínálja Budapest a foci szerelmeseinek

A labdarúgás nagyszabású eseményei rengeteg szurkolót vonzanak egy-egy mérkőzésre, ilyenkor nem kérdés, hogy érdemes összekötni a sportélményt a városnézéssel! A főváros számtalan felfedezni valóval várja mindazokat, akik a stadionok világán túl is megismerkednének világhírű nevezetességeivel.
Tovább

Két keréken a legszebb magyar tájakon

Mi lehet jobb program, mint a biciklisták nyomába szegődni, bejárni az ország legszebb tájait? A Giro d’Italia magyarországi helyszíneinek legfontosabb látnivalóit, turisztikai attrakcióit ajánljuk!
Tovább

Budapest tárt karokkal várja a sportok szerelmeseit

Magyarország számos nagyobb volumenű sporteseménynek is otthont ad, melyek egy részét a fővárosban rendezik meg. A világ- és Európa-bajnokságokon szurkolni örök élmény, pláne akkor, ha egy olyan különleges sportág versenyzőiért izgulhatunk, mint az öttusa.
Tovább