Gyógykezelések

Magyarország a gyógyászat és az orvostudomány terén több szempontból kiemelkedik. Az ország élen jár a diagnosztika, a fogászat, a szemészet, az ortopédia és a plasztikai sebészet területén. A vezető magyar intézmények magas színvonalú szolgáltatásokat kínálnak: az orvosok és az ápolók magasan képzettek, a rendelők pedig a legmodernebb felszereltséggel rendelkeznek.

Fogászat

Magyarország Európa egyik fogászati központja. A fővároson, Budapesten kívül a nyugati határ mentén fekvő városok – köztük Sopron, Mosonmagyaróvár és Győr – fogorvosi rendelői magas színvonalú szolgáltatásokkal várják a külföldi pácienseket. A betegek teljesen elégedetten hagyják el Magyarországot: szakképzett fogorvosok, minden igényt kielégítő csapatok és a legmodernebb technológiával felszerelt rendelők szolgálják ki minden igényüket.

Diagnosztika

Miközben a többi országban hosszú várólistákra lehet számítani, Magyarországon számtalan diagnosztikai eljárás gyorsan és kedvező áron elérhető – beleértve a szív készülékes vizsgálatát, az ultrahang- vagy a mammográfiai szolgáltatásokat.

Ortopédia

A magyar ortopédiai klinikák évtizedes, esetenként fél évszázados múltra tekintenek vissza a mozgásszervi rendellenességben szenvedő betegek kezelésében – sőt, magas szintű kutatási tevékenységet is folytatnak.
Az orvosi ellátás minőségén túl a betegek a rehabilitáció időszakát is a legmegfelelőbb körülmények között tölthetik, ezáltal lehetővé téve a látogatók számára, hogy olyan komplex eljárásoknak is alávessék magukat, mint a mozaikplasztikával végrehajtott térd- és csípőműtét.
Magasan képzett gyógytornászok és masszőrök kiváló minőségű eszközökkel segítik megújult környezetben a betegek gyógyulását.

Esztétika

A magyar plasztikai sebészek csak 13 év gyakorlat után kezdhetnek el a szakmájukban dolgozni, ennek megfelelően megkérdőjelezhetetlen a felkészültségük. A legkorszerűbb technikai eszközöket igénylő, legnépszerűbb eljárások kedvező áron érhetők el Magyarországon. Ennek megfelelően a szolgáltatások a bőrfeszesítő és -fiatalító eljárásoktól a fototerápián, az ultrahangos arcmegújító kezelésen, az Infini kezelésen, valamint a lézeres szőreltávolításon át a súlycsökkentő kezelésekig és a hagyományos plasztikai műtéti eljárásokig terjednek.

Meddőség

A magyar egészségügyi intézmények komoly sikereket értek el a meddőség kezelése terén. A szolgáltatások között megtalálhatók a méhen belüli megtermékenyítő kezelések és a mesterséges megtermékenyítés különféle formái, továbbá nőgyógyászati és férfi meddőségvizsgálatok, hormonszint-meghatározás, a méhtükrözés és a hisztero-kontraszt-szonográfiás vizsgálatok.

Szemészet

A XIX. század óta a magyar szemészet számos neves szakértőt adott az orvostudománynak. Blaskovics László szemhéj-ptosis- és loxophthalmus-műtétei úttörőnek számítottak, míg később Kettesy Aladár számos kulcsfontosságú műtéti eljárást dolgozott ki és új szemészeti műszereket készített. 2008 augusztusában dr. Nagy Zoltán Zsolt volt az, aki a világon először femtolézerrel végzett szürkehályogműtétet. A kezelések a panaszok felmérésével és különféle szűrővizsgálatokkal kezdődnek, majd ezt követi a szürkehályogműtét, a kontaktlencse-beültetés, a kúszóhályogműtét, a fibróma, az árpa és a faggyúmirigy eltávolítása, és kettős szemhéjműtéttel zárulhatnak. Érdemes modern korrekciós szemműtétért is az országba látogatni.

Járd be velünk az országot!