Szegedi élményfürdő

Napfényfürdő AquapolisSzegedSzeged és térsége turisztikai térség

Minden évszakban nyitva áll ez az óriási vízibirodalom, ahol Európa leghosszabb csúszdáján is lecsúszhattok!

A belvároshoz közel, a Tiszától egy kőhajításnyira találjátok a Napfényfürdőt, amely szédítően sokoldalú – itt biztosan nem fogtok unatkozni! Egyértelmű, hogy a létesítmény legnépszerűbb, igazi turistacsalogató attrakciói a lifttel megközelíthető, 30 méter magas toronyból induló óriáscsúszdák, amelyekből 13 különböző típusú kanyarog a fürdőben. A toronyba már csak az elétek táruló körpanoráma miatt is megéri felmenni, onnan pedig csupán egy csúszás, és újra a medencetérben találhatjátok magatokat.

Innovatív megoldás: csendes wellness

A wellnessfürdők pihentető hangulatát képes teljesen elnyomni a nagy zaj, amit a boldogan zsibongó gyerekek és a csobogó víz kelt. Erre a problémára a fürdő egy igazán innovatív megoldással állt elő. A zajmentes relaxációs zóna biztosítja, hogy csendes, pihentető élményben legyen részetek. Az itt található élmény- és pezsgőmedencékben, masszázskezeléseken, szaunákban és gőzkabinokban eltöltött órák után bárki úgy érezheti magát, mintha kicserélték volna. A kültéri rönkszauna pedig csak ráadás, ami télen kifejezetten hangulatos.

Gyógyulás a szegedi fürdőben

Magyarországon egyedülálló módon 14 kétágyas szobával, külön fürdőszobákkal rendelkező nappali kórház épült, ahol szeretettel várják a gyógyulni vágyókat. A 70 °C fokos Dóra-kút nátrium-hidrogén-karbonátos gyógyvize a mozgásszervi és a belgyógyászati problémák kezelésére is kiváló. A gyógyfürdő szolgáltatásai között hidroterápiás (iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő), illetve fizikoterápiás kezelések közül válogathatnak a látogatók.

Felejthetetlen strandélmény

Ha új helyszínt kerestek a nyári strandolásra, akkor is remek választás az élményfürdő. A parkosított környezetben minden adott a pihenéshez, napozáshoz, ha pedig elered az eső, csak vegyétek az irányt a fedett medencék felé. A nyári időszakban a fürdő különféle programokkal és rendezvényekkel is készül, hogy az idelátogatók semmiben se szenvedjenek hiányt!

Négycsillagos fürdőpalota

Látogassátok meg a szegedi Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdőt! A több mint százéves műemlék jobb szárnyában található a termál-, míg a balban a wellnessrészleg, így teljes körű kikapcsolódási lehetőséget kínál. Az épület előtt található Anna-kútból télen-nyáron ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz folyik.

Járd be velünk az országot!