A Gyulai Várfürdő, ahol minden adott a pihenéshez

Gyulai VárfürdőGyulaGyula és térsége turisztikai térség

Gyönyörű ősfás környezet, messze földön híres gyógyvíz, aquapark és szaunavilág: ez vár rátok a Gyulai Várfürdőben!

A magyar viszonylatban is kiemelkedő Gyulai Várfürdő vizét 1968-ban nyilvánították gyógyvízzé, azóta évről évre egyre több gyógyulni és szórakozni vágyó látogatót vonz. A fürdő az Almásy-kastély 8,5 hektáros ősparkjában található, meseszép környezetben. A kültéri strand hullámmedencével és csúszdákkal gondoskodik az önfeledt szórakozásról. Ha az izmaitokat is megdolgoztatnátok egy kicsit, akkor irány a 25 méteres fedett tanmedence vagy az 50 méteres versenymedence! A létesítmény területén 2013 óta működő AquaPalota a várfürdő víziparadicsoma, ahol élménymedencék és csúszdák gazdag választéka áll a rendelkezésetekre. A szaunázás szerelmesei ne hagyják ki a Castello Szaunaparkot, ahol három kültéri szaunaház, kültéri jakuzzik, merülődézsák, dézsazuhanyok, két beltéri infraszauna és gőzkabin biztosítja a pihenést. A várfürdő gyógyászati részlegében különböző hőfokú gyógymedencék közül választhattok, de különféle gyógykezeléseket is igénybe vehettek.

Gyógyuljatok Gyulán!

A csodás környezet és a minden igényt kielégítő élményfürdő mellett az itt található gyógyvíz teszi igazán hívogatóvá a Gyulai Várfürdőt. A barnás, alkáli-hidrogén-karbonátos, kloridos gyógyvíz mozgásszervi problémák, idegbántalmak, valamint nőgyógyászati, gyulladásos megbetegedések esetén kifejezetten ajánlott. Négy különböző hőfokú medence és számos gyógykezelés közül választhattok. Gyógyvizes kádfürdő, súlyfürdő, szénsavas fürdőkezelés, víz alatti sugármasszázs (tangentor), víz alatti gyógytorna, csoportos gyógyúszás, illetve más fizioterápiás gyógykezelések is igénybe vehetők a fürdőben.

Nagy múltú fürdő vár Békéscsabán is

A városközpontban, az Élővíz-csatorna szomszédságában találjátok az Árpád Gyógy- és Strandfürdőt. Gyógyvizes medencéiben ízületi, mozgásszervi és reumatikus betegségek gyógyulhatnak, a strand és a tanmedence pedig nyaranta messziről vonzza a kikapcsolódni vágyókat. 

Járd be velünk az országot!