Minden csepp víz új élményt rejt

Egész nyáron várnak a hazai strandok! Mindegy, hogy merre indulsz, hogy a csúszdaparkok vagy a tópartok a kedvenceid, hogy napozni vagy csónakázni szeretsz, hogy gumimatracon fekve vagy SUP-on állva vagy igazán otthon a víz tükrén, itthon mindent megtalálsz. 

Új és megújult élmények itthon

Strandok, fürdők, vízparti élmények, kilátók – úgy érzed, hogy szinte mindent kipipáltál már a bakancslistádon? Érdemes újra útnak indulni még akkor is, ha pár éve már mindent felfedeztél, hiszen az országban számos helyen teljesen megújult élményekkel vár téged is az idei nyár! 

Még több inspirációra vágysz?

Magyarország vizeinek sokfélesége igazán ideális, ha az ember változatosan töltené a nyári szabadidejét: a klasszikus tóparti heveréstől a természetközeli aktív kalandokon át a borongósabb időben is élvezhető termálkényeztetésig szó szerint minden a rendelkezésedre áll, csak győzd eldönteni, mihez van kedved éppen. Hogy megkönnyítsük a dolgod, íme pár cikk segíteni:

Tervezz velünk több napos utazásokat!

Aki a lubickolás helyett valami mást csinálna, az sem fog unatkozni: alábbi ötleteink között mindenki találhat kedvére valót, keressen akár közeli vagy távoli, hosszú vagy rövid, ismeretterjesztő avagy szórakoztató programot. 

5 naposútitervek
5 naposútitervek
3 naposútitervek
3 naposútitervek
2 naposútitervek
2 naposútitervek
1 naposútitervek
1 naposútitervek