Egész napos programok Győrben: állatkert és a Rába Quelle

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és ÉlményfürdőGyőrGyőr–Pannonhalma turisztikai térség

Kikapcsolódási lehetőség az egész családnak! Az állatkertben fehér tigrissel is találkozhattok, a fürdőben pedig az élménymedencék széles tárháza gondoskodik a szórakozásról.

A kicsiknek és a nagyoknak is remek programokat tartogat Győr. Ha már bejártátok a várost és a környékét, akkor irány az állatkert, ahol mesés környezetben csodálhatjátok meg az egzotikus és a hazánkban őshonos állatokat. De ne hagyjátok ki a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőt se, ahol korosztálytól függetlenül mindenkinek nagyszerű kikapcsolódásban lehet része.

Izgalmas állatok, izgalmas programok

Az árnyékot adó fák alatt, csodaszép környezetben figyelhetitek meg az állatokat, sőt, az arénában akár egy látványos show-n is részt vehettek, ahol a trénerek közelebbről is megismertetnek benneteket az állatkert lakóival. A kert legkülönlegesebb állata kétségkívül a földimalac, amely eredetileg Afrikában honos. A furcsa szerzet percek alatt képes a föld alá ásni magát, és akár ötvenezer termeszt is megeszik egyetlen éjszaka alatt. Az állatkert legnagyobb attrakciója a fehér tigris. Az első példány a tiszteletet parancsoló Raul volt, akinek azóta több utódja is született. Az állatkerttől különálló, a belvárosban található Füles Bástyát is érdemes felkeresni, az itt található interaktív ökológiai bemutatóhelyen bevethetitek magatokat az Amazonas sűrű dzsungelébe, megismerhetitek többek között a levélvágó hangyák mindennapjait, sőt, közelebbről is szemügyre vehetitek a dél-amerikai dzsungelek lakóit.

Ringat a víz

A „folyók városában” mi lehet jobb program, mint egy kiadós fürdőzés? A Rába Quelle minden igényt kielégít: akár szórakozás, akár gyógyulás céljából keresitek fel, nem fogtok csalódni. A gyógymedencék minősített gyógyvize kopásos csont- és ízületi betegségek, krónikus gyulladásos ízületi és izombántalmak, illetve nőgyógyászati betegségek kezelésére egyaránt alkalmas. A komplexum kétszintes szaunavilága maga a nyugalom szigete: finn szauna, infraszauna, gőzkabin, tepidárium és sókabin is található itt. A nem mindennapi környezetben beltéri és kültéri élménymedencék gondoskodnak az önfeledt kikapcsolódásról.

A fürdő jelenleg felújítás alatt van és várhatóan 2023-ban nyitja meg újra kapuit, gyógyászati szolgáltatásait továbbra is zavartalanul igénybe vehetik a látogatók.

Járd be velünk az országot!