Bük-Sárvár családoknak - 2 nap

BükfürdőBükBük-Sárvár turisztikai térség
Hány napos?
2 nap
Ajánlott közlekedési eszköz:
busz
autó
Vonat
Címkék:
Fürdők és strandok
Gyógyfürdők és gyógyhelyek
Kastélyok, Várak, Paloták
Bük-Sárvár turisztikai térség
Élménykereső családosok

1. nap

Móka és feltöltődés: minőségi idő együtt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

Töltsetek el családoddal egy igazán kellemes napot Sárváron, ahol a Gyógy- és Wellnessfürdőben már a legkisebbek is élvezhetik a pancsolás örömeit! Az élményfürdő és a strand megannyi hívogató medencéje és izgalmasan kacskaringózó csúszdája, a nyugalom oázisaként számon tartott exkluzív szaunavilág, valamint a kiváló minőségű sárvári gyógyvizes medencékkel büszkélkedő gyógyfürdő szárny gondoskodnak arról, hogy a család minden tagja garantáltan jól érezze magát. Meglátod, alig lehet majd hazaindulni a kicsikkel, annyira élvezetes lesz az itt töltött idő!

Tegyétek próbára ügyességeteket a Sárvári Kalandparkban!

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában található Kalandpark a család minden olyan tagja számára kitűnő választás, aki szeretné próbára tenni ügyességét biztonságos körülmények között. A kisebbeket az ő szintjüknek megfelelő kötélpályák, aranymosás és játszótér várják, de a nagyobbak is találnak itt olyan feladatokat – mint például a merészebb kötélpályák, a „bátorugrás” vagy a ládaépítés –, amelyek izgalmas kihívást jelentenek számukra. Vár a 120 állomásból álló monumentális drótkötélpálya-rendszer, a mászófal, az íjászat és a légpuskalövészet: tuti, hogy nem fogtok itt unatkozni!

2. nap

Csusszanjatok a gyógyhabok közé a Bükfürdő Thermal & Spa fürdőkomplexumban!

Magyarország egyik legnagyobb fürdőjében egész biztosan megtalálja az egész család, ami a leginkább ínyére való: ez a komplexum ugyanis rendelkezik Csúszdapark, Élményfürdő, Gyógy- és Strandfürdő, Szaunavilág és Medical Wellness részleggel is. Élvezzétek a változatosan kanyargó, színeffektekkel felvértezett csúszdapályákat, engedjetek a sokféle medence hívogató csábításának! A nagyobbak itt, a csúszdakomplexumban üthetik el vidáman az időt, a kicsiket pedig a különleges vizes játszótér mellett gyermekmedencék, mászókák, hinták és gyermekfoglalkoztató várja. Ha pedig szülőként egy kis pihenésre vágynál, a szaunázáson és a spa- és wellnesskezeléseken túl választhatod a függőágyban való hűsölést is a hatalmas fák árnyékában!

Biztonságos adrenalinfröccs az egész családnak a bükfürdői Kristály Toronyban

Szereti családod az aktív kikapcsolódást? Akkor szinte keresve sem találhatnátok jobb úti célt a Kristály Toronynál: ez a kalandpark ugyanis egyedülálló hazánkban, 3 szinttel és 90 különböző elemmel szolgálja a látogatók számára az adrenalinlöketet biztonságos keretek között. A park már 3 éves kor felett élvezetes a Mini Kristály Torony Kötélpályájával, de a tinédzsereken át a felnőtt korosztály számára is tartogat izgalmas akadályokat. Tegyétek próbára ügyességeteket a gigantikus mászófalon vagy a kötélpálya különböző magasságú szintjein, éljétek át a szabadesés mámorító élményét az óriáshintán! Focizásra is van lehetőségetek a színvonalas műfüves pályán, sőt még az íjászatot is kipróbálhatjátok. Vár egy nem mindennapi kikapcsolódás!

EZT NE HAGYD KI!

Járd be velünk az országot!