Tisza-tavi strandok: ahol élmény a fürdőzés

Tisza-tóDebrecen és környéke turisztikai térség

Debrecen környékén járva a Tisza-tó strandjai gondoskodhatnak a felfrissülésről és az élményekről. Ha olyan helyet kerestek, ahol a család apraja-nagyja belefeledkezik a nyári mókába és pancsolásba, akkor itt a helyetek, nem fogtok csalódni! 

Ha nyár, akkor vízpart, és ha vízpart, akkor válasszatok olyan strandot, ahol biztonságos és élményekkel teli fürdőzés vár az egész családra - mint például a Tisza-tó strandjai. Ezek közt is találtok pezsgőbb, felkapottabb csobbanóhelyeket, de akár a legkisebbekkel is látogatható szabadstrandot vagy csendesebb, lazításra alkalmasabb kisebb öblöt is. A választás a tiétek! 

Vízimádók paradicsoma

A kisebb gyerekekkel remek választás lehet a poroszlói vagy a tiszafüredi szabadstrand lassan mélyülő partszakasza, a kalandvágyó kiskamaszokkal és tinikkel pedig Abádszalókot vegyétek célba. Itt akár motoros vízi sportokat is kipróbálhattok, este pedig belevethetitek magatokat a pezsgő éjszakai életbe.


Ha viszont kettesben jönnétek és pihenni vágytok, relaxáljatok egy tiszabábolnai ligetes öbölben, vagy fedezzétek fel a part menti vizeket SUP-on a kiskörei strandon. Az aktív pihenés szerelmeseiként pedig úgysem fogjátok kibírni, hogy ne vegyetek részt egy vízitúrán, ami csodálatos élmény a természetben!

Strandoláson innen és túl

A strandra akár bringával is érkezhettek, vagy pancsolás után is felfedezhetitek a környéket kerékpárral. A Tisza-tónál található az ország legbiztonságosabb bicikliútja, szóval akár a legkisebbekkel is bátran tekerhettek itt.


Ha pedig felnőtt társasággal vagy kettesben érkeztek ide nyáron, akkor akár különleges fesztiválélményeknek is átadhatjátok magatokat: júliusban a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál, augusztusban pedig a Dj Tour Fest programjai várnak titeket.

JÁRD BE VELÜNK AZ ORSZÁGOT!

label.szechenyi-2020-logo