Balaton túrák

Túra kereső
Balaton turisztikai térség
5 nap

Balaton családoknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel családoddal a Balaton környékét. Látogassatok el a Sümegi várba, a Festetics-kastélyba, a Tapolcai-tavasbarlanghoz, a Sigligeti várba és a Folly Arborétumba.
3 nap

Balaton családoknak - 3 napos kirándulás

Ha a Balatonnál jártok nézzétek meg a Sümegi várat, a Festetics-kastélyt, a Szigligeti várat és a Folly Arborétumot. Ne hagyjátok ki Tihany gyönyörű városát sem.
5 nap

Balaton szenioroknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel Tihanyt, nézd meg a Festetics-kastélyt, próbáld ki a gyógyiszapot Hévízen, majd látogass el a Folly Arborétumba és a Tapolcai-tavasbarlanghoz.
3 nap

Balaton szenioroknak - 3 napos kirándulás

Járd végig a Balaton csodás városait, Tihanyt, Hévizet és Veszprémet. Nézd meg a Festetics-kastélyt majd élvezd a gyógyiszap jótékony hatását.
2 nap

Balaton szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el Tihanyra és Hévízre. Nézd meg a Festetics-kastélyt és élvezd a gyógyiszap jótékony hatását. A Balaton térsége az vízi sport kedvelőknek is ideális lehet.
1 nap

Balaton szenioroknak - 1 napos kirándulás

Látogass el a Balaton egyik legszebb városába, Tihanyba és csodáld meg a Bencés Apátsági Templomot és Múzeumot meg a Skanzeneket.
5 nap

Balaton felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Fedezd fel a Balaton legszebb városait, Sümeget, Hévizet, Tihanyt, Szigligetet, Badacsonyt, Balatonboglárt és látogass el a Tapolcai-tavasbarlangba, a szigligeti várba vagy a Folly Arborétumba.
2 nap

Balaton felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Tihany, Hévíz és Veszprém a Balaton legszebb városai közé tartoznak. Teszteld a hévízi gyógyiszap erejét majd látogass el a Sümegi várba vagy a Festetics-kastélyba.
1 nap

Balaton felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Fedezd fel a félsziget világhírű jelképét, a Tihanyi Bencés Apátsági Templomot és Múzeumot, majd tégy egy sétát a csodás panoráma kedvéért. Ha igazi időutazásra vágysz, egy balatonfüredi sétát is ejts meg.