Ezernyi élménnyel várnak a hazai fürdők!

Fedezd fel Magyarország termálvízkincsét, amely felfrissít és ellazít, élményt ad és gyógyít. Bármilyen évszakban járunk is, és bárkivel indulunk is útnak, gyógyvizeinkben úgy érezhetjük, hogy a természet részei vagyunk, történelmi fürdőinkben pedig körbevesz minket a múlt, a tradíció, az egyedülálló épített és szellemi örökség, miközben azokkal lehetünk, akik a legfontosabbak nekünk. 

A tél sokaknak egyet jelent az otthoni pihenéssel, pedig talán ilyenkor tölt fel a legjobban egy nap a termálfürdőinkben. A hűvös időben a testet és a lelket is átmelegíti a forró víz, és mindezt olyan lenyűgöző környezetben élheti át bárki Magyarországon, amely világviszonylatban is ritka.

Kedvezményes téli ajánlatok!

Idén télen a nem csak a feltöltődés élménye vár, hanem különleges ajánlatok is! A fürdők, szállodák, éttermek, kávézók is kedvezményekkel várnak az ország minden táján. Összegyűjtöttük azokat a szolgáltatókat, amelyek úgy döntöttek: csatlakoznak a kampányunkhoz, és kedvezményes ajánlatokat állítottak össze neked.

Magyarország a legnagyobb termálvízkészlettel rendelkező országok egyike a világon: a Kárpát-medencében világviszonylatban is egyedülálló, 2000 éves múltra tekint vissza a fürdőkultúra, közel 1500 termálkút és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvíz található. Az ország területének 80 százaléka alatt van valamilyen termálvíz. Nem csoda hát, hogy akármerre járunk is az országban, biztosan találunk legalább egy olyan fürdőt, ahol a kikapcsolódás, pihenés, családi élmények és a kényeztető kezelések mellett gyógyulhatunk és szépülhetünk is. 

További inspirációk

Bármerre indulsz is útnak, bármelyik várost és fürdőt választod, biztosan kipihenten, élményekkel feltöltődve érsz haza

A különleges ásványianyag-összetételű vizek mellett a magyar fürdők számos további érdekességet, élményt tartogatnak, legyen szó egy-egy fürdő történetéről, lenyűgöző építészeti megoldásairól vagy a kapcsolódó szolgáltatásokról.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumát és legnagyobb termáltavát is magáénak tudhatja Magyarország, de a természet formálta barlangfürdőtől a „sódombon” és iszapfürdőn át a családi és vízi kalandokig olyan széles a magyar fürdőkultúra kínálata, hogy mindenki talál kedvére való vizes kikapcsolódást. Érdemes tehát útnak indulni, és feltöltődni a pihentető és gyógyító hatású vizekben, rácsodálkozni a különleges építészeti megoldásokra, és felfedezni magát az adott fürdővárost és térségét is annak több évszázados történelmével és hagyományaival.

 

Inspiráció az utazáshoz: töltsd le Magyarország Fürdőtérképét innen.

5 naposútitervek
5 naposútitervek
3 naposútitervek
3 naposútitervek
2 naposútitervek
2 naposútitervek
1 naposútiterv
1 naposútiterv