Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
5 nap
Aktív szeniorok
5 nap

Bük-Sárvár szenioroknak - 5 napos kirándulás

Bük-Sárvár szenioroknak - 5 napos kirándulás
5 nap

Debrecen szenioroknak - 5 napos kirándulás

Gyere és nézd meg a Déri Múzeumot Debrecenben, csobbanj az Aquaticim élménymemedcéiben vagy próbálj ki vízi sportokat a Tisza-tón.
5 Nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel a falusi turizmus szépségeit és látogass el Tokajba, Mádra vagy a Panyolai Szilvóriumba. Kóstolj borkülönlegességeket, nézd meg a Sárospataki várat és a Megyer-hegyi tengerszemet.
5 nap

Gyula szenioroknak - 5 napos kirándulás

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, csobbanj a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
5 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 5 napos kirándulás

Nézd meg az Egri csillagokból ismert Egri várat, az Egri bazilikát, a Szépasszonyvölgyet, a Hámori-tavat, a Lillafüredi Anna-barlangot és élvezd a Miskolctapolca Barlangfürdő wellness szolgáltatásait.
5 nap

Szeged szenioroknak - 5 napos kirándulás

Nézd meg a Szegedi Dómot és élvezd a város wellness szolgáltatásait. Járd végig Ópusztaszeren a Feszty Körképet majd látogass el Hódmezővásárhelyre, Makóra és Mórahalomra is.
5 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel Pécset és környékét. Kóstold meg Villány borkülönlegességeit, látogass el Siklósra és csobbanj Harkány élménymedencéiben.
5 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel Győr és Pannonhalma környékét. Élvezd Lipóton a wellness szolgáltatásokat majd látogass el Mosonmagyaróvárra is. A Szigetköznél szervezhetsz bringatúrát vagy űzhetsz vízi sportokat.
5 nap

Budapest szenioroknak - 5 napos kirándulás

Tekintsd meg Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyt, szervezz bringatúrát vagy vízi sporttevékenységet Székesfehérvárra majd kóstolj borkülönlegességeket Martonvásáron.