Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
3 nap
Élménykereső családosok
3 nap

Bük-Sárvár családoknak - 3 napos kirándulás

Bük-Sárvár családoknak - 3 napos kirándulás
3 nap

Debrecen családoknak - 3 napos kirándulás

Ha Debrecenben járok, ne hagyjátok ki az Aquaticum Spa élménymedencéit. A falusi turizmus kedvelőinek pedig ideális úti cél lehet a Hortobágyi Nemzeti Park.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 3 napos kirándulás

Látogass el családoddal a Megyer-hegyi tengerszemhez, Sárospatak várárba, a Zempléni Kalandparkba, a Nyíregyházi Állatkertbe, majd csobbanjatok Nyíregyháza élménymedencéiben.
3 nap

Gyula családoknak - 3 napos kirándulás

Élvezd családoddal a Gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásait, látogassatok el a Gyulai várba majd kóstoljátok meg a Gyulai és a Csabai kolbászt a CsabaParkban.
3 nap

Mátra - Bükk családoknak - 3 napos kirándulás

Nézd meg családoddal az Egri várat, a Minaretet, az Egerszalóki fürdőt és sódombot a Diósgyőri várat, majd látogassatok el az Avalon Parkba egy kis családi kikapcsolódásért.
3 nap

Pécs - Villány családoknak - 3 napos kirándulás

Ha Pécs környékén jártok, fedezzétek fel a Mecsek túraútvonalait. Az Orfűi-tó pedig ideális helyszíne lehet egy bringatúrának vagy vízi sportoknak. Ne hagyjátok ki Pécs látnivalóit sem.
3 nap

Szeged családoknak - 3 napos kirándulás

Nézd meg családoddal a Szegedi Dómot és a Dömötör-tornyot, járjátok körbe Ópusztaszeren a Feszty Körképet és a Csillagösvény Labirintust, majd csobbanjatok Makó élménymedencéiben.
3 nap

Budapest családoknak - 3 napos kirándulás

Nézd meg családoddal Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyt, űzzetek vízi sportokat Székesfehérváron vagy szervezzetek egy bringatúrát a Velencei-tó köré.
3 nap

Győr - Pannonhalma családoknak - 3 napos kirándulás

Győr és környéke rengeteg családi programot rejt. Nézzétek meg a Mobilis Interaktív Kiállítási Központot, a Xantus János Állatkertet, a Futurama Élményközpontot és a Bencés Főapátságot.