Bük-Sárvár családoknak - 3 nap

Vulkán Gyógy- és ÉlményfürdőCelldömölkBük-Sárvár turisztikai térség
Hány napos?
3 nap
Ajánlott közlekedési eszköz:
busz
autó
Vonat
Címkék:
Fürdők és strandok
Gyógyfürdők és gyógyhelyek
Múzeumok és kiállítóhelyek
Bük-Sárvár turisztikai térség
Élménykereső családosok

1. nap

Móka és feltöltődés: minőségi idő együtt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

Töltsetek el családoddal egy igazán kellemes napot Sárváron, ahol a Gyógy- és Wellnessfürdőben már a legkisebbek is élvezhetik a pancsolás örömeit! Az élményfürdő és a strand megannyi hívogató medencéje és izgalmasan kacskaringózó csúszdája, a nyugalom oázisaként számon tartott exkluzív szaunavilág, valamint a kiváló minőségű sárvári gyógyvizes medencékkel büszkélkedő gyógyfürdő szárny gondoskodnak arról, hogy a család minden tagja garantáltan jól érezze magát. Meglátod, alig lehet majd hazaindulni a kicsikkel, annyira élvezetes lesz az itt töltött idő!

Tegyétek próbára ügyességeteket a Sárvári Kalandparkban!

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában található Kalandpark a család minden olyan tagja számára kitűnő választás, aki szeretné próbára tenni ügyességét biztonságos körülmények között. A kisebbeket az ő szintjüknek megfelelő kötélpályák, aranymosás és játszótér várják, de a nagyobbak is találnak itt olyan feladatokat – mint például a merészebb kötélpályák, a „bátorugrás” vagy a ládaépítés –, amelyek izgalmas kihívást jelentenek számukra. Vár a 120 állomásból álló monumentális drótkötélpálya-rendszer, a mászófal, az íjászat és a légpuskalövészet: tuti, hogy nem fogtok itt unatkozni!

2. nap

Lubickoljatok a „vulkán erejével” üzemelő Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben!

Vízi játszótér, anakonda csúszda, játszószoba, élménymedence, pancsoló, tanmedence, baba-mama pihenő – a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő egy valóságos Kánaán az aktív pihenésre vágyó családok számára! Van itt minden, ami a legkisebbektől a legnagyobbakig teljesíti a családtagok kívánságát: a gyermekek szórakozásán túl a felnőttek relaxációja is garantált a szaunavilág, a gyógyvizes fürdők és a wellnessrészleg által. Ez a családias fürdő ráadásul egy kivételesen pompázatos környezetben került kialakításra: a Ság-hegyi panoráma látványa egész biztosan megspékeli a mindenki számára maradandó élményt.

Izgalommal tölt el, hogyan működhetnek a vulkánok? Irány a Kemenes Vulkánpark!

Talán nincs is olyan gyermek, akit ne érdekelne, hogyan működnek a vulkánok, milyen lehetett az évmilliókkal ezelőtti és milyen a mai vulkántevékenység a Földön. Látogassatok el a családdal a Ság-hegy lábánál található Kemenes Vulkánparkba, amely az ország egyetlen vulkanológiai kiállításának ad otthont: ismerjétek meg interaktív módon a tűzhányók erejét és a gigantikus geológiai változásokat, sőt tudjátok meg azt is, vajon hogyan számítható ki egy vulkánkitörés! Gazdagítsátok földrajztudásotokat élményszerűen, és ha van kedvetek, vegyetek részt a vezetett vulkántúrán a szépséges Ság-hegyen!

3. nap

Csusszanjatok a gyógyhabok közé a Bükfürdő Thermal & Spa fürdőkomplexumban!

Magyarország második legnagyobb fürdőjében egész biztosan megtalálja az egész család, ami a leginkább ínyére való: ez a komplexum ugyanis rendelkezik Csúszdapark, Élményfürdő, Gyógy- és Strandfürdő, Szaunavilág és Medical Wellness részleggel is. Élvezzétek a változatosan kanyargó, színeffektekkel felvértezett csúszdapályákat, engedjetek a sokféle medence hívogató csábításának! A nagyobbak itt, a csúszdakomplexumban üthetik el vidáman az időt, a kicsiket pedig a különleges vizes játszótér mellett gyermekmedencék, mászókák, hinták és gyermekfoglalkoztató várja. Ha pedig szülőként egy kis pihenésre vágynál, a szaunázáson és a spa- és wellnesskezeléseken túl választhatod a függőágyban való hűsölést is a hatalmas fák árnyékában!

Biztonságos adrenalinfröccs az egész családnak a bükfürdői Kristály Toronyban

Szereti családod az aktív kikapcsolódást? Akkor szinte keresve sem találhatnátok jobb úti célt a Kristály Toronynál: ez a kalandpark ugyanis egyedülálló hazánkban, 3 szinttel és 90 különböző elemmel szolgálja a látogatók számára az adrenalinlöketet biztonságos keretek között. A park már 3 éves kor felett élvezetes a Mini Kristály Torony Kötélpályájával, de a tinédzsereken át a felnőtt korosztály számára is tartogat izgalmas akadályokat. Tegyétek próbára ügyességeteket a gigantikus mászófalon vagy a kötélpálya különböző magasságú szintjein, éljétek át a szabadesés mámorító élményét az óriáshintán! Focizásra is van lehetőségetek a színvonalas műfüves pályán, sőt még az íjászatot is kipróbálhatjátok. Vár egy nemmindennapi kikapcsolódás!

EZT NE HAGYD KI!

Járd be velünk az országot!