Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
3 nap
Értéktudatos fiatalok
3 nap

Bük-Sárvár felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Bük-Sárvár felfedezőknek - 3 napos kirándulás
3 nap

Debrecen felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Debrecen látnivalókban gazdag város, nevezetességei közé tartozik a Déri múzeum és a kortárs művészet egyik központja, a MODEM is. Látogass el a Hortobágyra is egy kis szabadtéri programért.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Fedezd fel Tokaj és környéke látnivalóit: vár téged a Megyer-hegyi tengerszem, a Zempléni Kalandpark, Tarcal, Mád és a Sárospataki vár. Ne felejtsd el megkóstolni a borkülönlegességeket sem.
3 nap

Gyula felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Gyula és Békéscsaba a délvidék két gyönyörű városa. Kóstold meg a Gyulai és Csabai kolbászt, a Békési szilvapálinkát, majd csobbanj egyet a Gyulai Várfürdő élménymedencéjében.
3 nap

Mátra - Bükk felfedezőknek - 3 napos kirándulás

A Mátra-Bükk térség rengeteg látnivalót rejt, vár téged az Egri csillagokból ismert Egri vár, az Egri Bazilika, az Egerszalók fürdő és sódomb, a Szépasszony-völgy és a Hámori-tó.
3 nap

Szeged felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Szegedi programok közé tartozik a Szegedi Dóm, a Reök Palota és a Szegedi Vadaspark látogatása. Makó a várostól nem messze terül el, itt wellness szolgáltatások és élmény medence is vár.
3 nap

Pécs - Villány felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Pécs legfőbb látnivalói a székesegyház,a Vasarely Múzeum és a Zsolnay Negyed. Villány borkülönlegességeit se hagyd ki a Villányi pincesornál.
3 nap

Győr - Pannonhalma felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Győr barokk városa rengeteg csodát rejt, ne hagyd ki a Püspökvárat és püspöki palotát, a Bazilikát, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központot, a Zsinagógát és a Xantus János Állatkertet sem.
3 nap

Budapest felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Fedezd fel Budapesttől 30 km-re, Gödöllőn, a Grassalkovich-kastélyt, majd tégy egy bringatúrát vagy űzz vízi sportokat Székesfehérváron.