Budapest és környéke túrák

Túra kereső
Budapest és környéke turisztikai térség
1 nap

Budapest felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Fedezd fel a gödöllői királyi kastélyt, ahol megismerkedhetsz a Sisi-kultusszal és a barokk színházzal. A városhoz közel található a Falusi udvar, ahol lovasbemutatót láthatsz és ágyaspálinkát kóstolhatsz.
1 nap

Budapest szenioroknak - 1 napos kirándulás

Látogass el a Budapesttől 30 km-re fekvő Gödöllőre és nézd meg a Grassalkovich-kastélyt. Ha kedveled a falusi turizmust, ne hagyd ki a Falusi udvart sem.
2 nap

Budapest felfedezőknek - 2 napos kirándulás

A Budapesttől 30 km-re található Gödöllő egész napos programlehetőséget kínál. A túra második napjaként látogass el Székesfehérvárra, ahol a egy bringatúra vagy vízi sportok is elérhetőek.
2 nap

Budapest szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el a Budapesttől 30 km-re fekvő Gödöllőre és nézd meg a Grassalkovich-kastélyt. Székesfehérvár pedig ideális helyszíne lehet egy bringatúrának.
2 nap

Budapest családoknak - 2 napos kirándulás

Látogassatok el Gödöllőre és nézzétek meg a Grassalkovics-kastélyt, a falusi turizmus kedvelői ne hagyják ki a Lovasparkot sem. Szervezzetek egy bringatúrát Székesfehérvárra vagy űzzetek vízi sportokat.
3 nap

Budapest felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Fedezd fel Budapesttől 30 km-re, Gödöllőn, a Grassalkovich-kastélyt, majd tégy egy bringatúrát vagy űzz vízi sportokat Székesfehérváron.
3 nap

Budapest szenioroknak - 3 napos kirándulás

Budapest környékén rengeteg felfedezésre váró várost találhatsz, mint például Gödöllő, Székesfehérvár vagy Martonvásár. Űzz vízi sportokat, szervezz bringatúrát vagy kóstolj borkülönlegességeket.
3 nap

Budapest családoknak - 3 napos kirándulás

Nézd meg családoddal Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyt, űzzetek vízi sportokat Székesfehérváron vagy szervezzetek egy bringatúrát a Velencei-tó köré.
5 nap

Budapest felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Fedezd fel a Budapest körüli térségeket a falusi turizmus részeként, mint például Szentendre, Visegrád vagy Gödöllő. Itt lehetőséged lesz egy jó kis bringatúrára vagy kipróbálni vízi sportokat.