3 napos túrák az ország minden tájánTúra kereső
3 nap
3 nap

Debrecen családoknak - 3 napos

Ha Debrecenben járok, ne hagyjátok ki az Aquaticum Spa élménymedencéit. A falusi turizmus kedvelőinek pedig ideális úti cél lehet a Hortobágyi Nemzeti Park.
3 nap

Debrecen szenioroknak - 3 napos

Fedezd fel Debrecen nevezetességeit, a Déri Múzeumot, a Református nagytemplomot és a Szabó Magda emlékházat. Ha kedveled a falusi turizmust, látogass el Hortobágyra is.
3 nap

Debrecen felfedezőknek - 3 napos

Debrecen látnivalókban gazdag város, nevezetességei közé tartozik a Déri múzeum és a kortárs művészet egyik központja, a MODEM is. Látogass el a Hortobágyra is egy kis szabadtéri programért.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 3 napos

Látogass el családoddal a Megyer-hegyi tengerszemhez, Sárospatak várárba, a Zempléni Kalandparkba, a Nyíregyházi Állatkertbe, majd csobbanjatok Nyíregyháza élménymedencéiben.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 3 napos

Kóstold meg a borkülönlegességeket Tokaj Hegyalján, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot, a Megyer-hegyi tengerszemet, a Sárospataki várat és látogass el Mádra is.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 3 napos

Fedezd fel Tokaj és környéke látnivalóit: vár téged a Megyer-hegyi tengerszem, a Zempléni Kalandpark, Tarcal, Mád és a Sárospataki vár. Ne felejtsd el megkóstolni a borkülönlegességeket sem.
3 nap

Gyula szenioroknak - 3 napos

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, próbáld ki a Gyulai Várfürdő élménymedencéit és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
3 nap

Gyula családoknak - 3 napos

Élvezd családoddal a Gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásait, látogassatok el a Gyulai várba majd kóstoljátok meg a Gyulai és a Csabai kolbászt a CsabaParkban.
3 nap

Gyula felfedezőknek - 3 napos

Gyula és Békéscsaba a délvidék két gyönyörű városa. Kóstold meg a Gyulai és Csabai kolbászt, a Békési szilvapálinkát, majd csobbanj egyet a Gyulai Várfürdő élménymedencéjében.