3 napos túrák az ország minden tájánTúra kereső
3 nap
3 nap

Debrecen és térsége túrák családoknak - 3 nap

Látogass el családoddal a Debreceni Állatkert és Vidámparkba, ahol kisvasúttal is közlekedhetsz, majd szórakozzatok egyet a debreceni Aquaticum Spa élményfürdőben.
3 nap

Debrecen szenioroknak - 3 napos

Fedezd fel Debrecen nevezetességeit, a Déri Múzeumot, a Református nagytemplomot és a Szabó Magda emlékházat. Ha kedveled a falusi turizmust, látogass el Hortobágyra is.
3 nap

Debrecen felfedezőknek - 3 napos

Debrecen látnivalókban gazdag város, nevezetességei közé tartozik a Déri múzeum és a kortárs művészet egyik központja, a MODEM is. Látogass el a Hortobágyra is egy kis szabadtéri programért.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza túrák családoknak - 3 nap

Kiránduljatok egyet a különleges Sárospatakon található Megyer-hegyi Tengerszemhez. Következő úti célotok legyen Boldogkő vára, hiszen nem véletlen a boldog megnevezés.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 3 napos

Kóstold meg a borkülönlegességeket Tokaj Hegyalján, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot, a Megyer-hegyi tengerszemet, a Sárospataki várat és látogass el Mádra is.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 3 napos

Fedezd fel Tokaj és környéke látnivalóit: vár téged a Megyer-hegyi tengerszem, a Zempléni Kalandpark, Tarcal, Mád és a Sárospataki vár. Ne felejtsd el megkóstolni a borkülönlegességeket sem.
3 nap

Gyula szenioroknak - 3 napos

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, próbáld ki a Gyulai Várfürdő élménymedencéit és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
3 nap

Gyula és térsége túrák családoknak - 3 nap

Látogasd meg családoddal a Munkácsy Mihály Múzeumot, mely a legnagyobb Munkácsy gyűjtemény otthona, majd kapcsolódjatok ki a CsabaPark-ban.
3 nap

Gyula felfedezőknek - 3 napos

Gyula és Békéscsaba a délvidék két gyönyörű városa. Kóstold meg a Gyulai és Csabai kolbászt, a Békési szilvapálinkát, majd csobbanj egyet a Gyulai Várfürdő élménymedencéjében.