Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
5 nap
Élménykereső családosok
5 nap

Bük-Sárvár családoknak - 5 napos kirándulás

Bük-Sárvár családoknak - 5 napos kirándulás
5 nap

Debrecen családoknak - 5 napos kirándulás

Ha Debrecen környékén jártok, mindenképp látogassatok el a Tisza-tavi Ökocentrumba és csobbanjatok a Hungarospa Hajdúszoboszló élménymedencéiben.
5 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 5 napos kirándulás

Fedezzétek fel Tokaj környékét, látogassatok el Boldogkő várába, a Megyer-hegyi tengerszemhez, a Sárospataki várba, a Zempléni kalandparkba és a Füzéri várba.
5 nap

Gyula családoknak - 5 napos kirándulás

Csobbanj a családoddal a Gyulai várfürdő élménymedencéiben, nézzétek meg a Gyulai várat és kóstoljátok meg a Gyulai és Csabai kolbászt. Látogassatok el Arad vagy Szarvas városába is.
5 nap

Mátra - Bükk családoknak - 5 napos kirándulás

Látogass el családoddal az Egri várba, a Minarethez, az Oxygen Adrenalin Parkba, a Szalajka.völgybe, a Diósgyőri várba és a Miskolctapolca Barlangfürdőbe.
5 nap

Pécs - Villány családoknak - 5 napos kirándulás

Szervezz egy bringatúrát az Orfűi-tó körül a családoddal vagy űzzetek vízi sportokat. Látogassatok el Siklós és Harkány városába is kulturális és wellness élményekért.
5 nap

Szeged családoknak - 5 napos kirándulás

Nézd meg családoddal a Szegedi Dómot, a Dömötör-tornyot, és a Szegedi Vadasparkot, fedezzétek fel a Lombkorona sétányt és a Tisza-tavi vízi sportokat.
5 nap

Győr - Pannonhalma családoknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel családoddal Győr térségét. Szervezzetek bringatúrát Szigetközre, itt vízi sportokat is ki tudtok próbálni, majd csobbanjatok egyet a Lipót élménymedencéiben.
5 nap

Budapest családoknak - 5 napos kirándulás

Ismerd meg jobban a falusi turizmust. Látogassatok el Gödöllőre, a Bory-várba Székesfehérváron és a Skanzenekbe Dinnyésen.Szervezzetek bringatúrát is vagy űzzetek vízi sportokat.