Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
5 nap
Értéktudatos fiatalok
5 nap

Bük-Sárvár felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Bük-Sárvár felfedezőknek - 5 napos kirándulás
5 nap

Debrecen felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Debrecen legfőbb látnivalói a Déri Múzeum és a kortárs művészet egyik központja, a MODEM. A városnézés után tekintsd meg a Tisza-tavi Ökocentrumot vagy csobbanj Hajdúszoboszló élménymedencéjében.
5 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Kóstold meg a Tokaji Aszút és fedezd fel Tokaj-Hegyalját, az Acetánia Ecetmúzeumot, Mádot, a Sárospataki várat, a Megyer-hegyi tengerszemet,a Zempléni Kalandparkot és a Füzéri várat.
5 nap

Gyula felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Látogass el a délvidéken Gyulára és Békéscsabára, kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt, majd fedezd fel a Gyulai várat, a Gyulai Várfürdőt és a Szarvasi Arborétumot.
5 nap

Mátra - Bükk túrák felfedezőknek - 5 nap kirándulás

Utazz a nosztalgia-gőzmozdonnyal a Mátravasúton. Menj fel Kékestetőre és igyál egy kávét a tévétoronyban. Lazíts egyet az Oxygen Adrenalin Parkban.
5 nap

Szeged felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Látogass el Szegedre és nézd meg Szegedi Dómot vagy próbáld ki a wellness szolgáltatásokat. Ne hagyd ki Ópusztaszeri Feszty Körképet, a Makói Lombkorona tanösvényt és Mezőhegyest sem
5 nap

Pécs - Villány felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Fedezd fel Pécset, Harkányt, Siklóst, Villány borkülönlegességeit, a Mecsek túraútvonalait vagy szervezz egy bringatúrát az orfűi tó körül.
5 nap

Győr - Pannonhalma felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Fedezd fel Győr barokk városát, a Pannonhalmi Bencés Főapátságot, Mosonmagyaróvárat vagy próbáld ki a vízi sportokat Szigetközben a Mosoni-Dunán.
5 nap

Budapest felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Fedezd fel a Budapest körüli térségeket a falusi turizmus részeként, mint például Szentendre, Visegrád vagy Gödöllő. Itt lehetőséged lesz egy jó kis bringatúrára vagy kipróbálni vízi sportokat.