Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
3 nap
Aktív szeniorok
3 nap

Bük-Sárvár szenioroknak - 3 napos kirándulás

Bük-Sárvár szenioroknak - 3 napos kirándulás
3 nap

Debrecen szenioroknak - 3 napos kirándulás

Fedezd fel Debrecen nevezetességeit, a Déri Múzeumot, a Református nagytemplomot és a Szabó Magda emlékházat. Ha kedveled a falusi turizmust, látogass el Hortobágyra is.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 3 napos kirándulás

Kóstold meg a borkülönlegességeket Tokaj Hegyalján, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot, a Megyer-hegyi tengerszemet, a Sárospataki várat és látogass el Mádra is.
3 nap

Gyula szenioroknak - 3 napos kirándulás

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, próbáld ki a Gyulai Várfürdő élménymedencéit és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
3 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 3 napos kirándulás

Látogass el az Egri csillagokból ismert Egri várba, az Egri bazilikába, az Egerszalóki fürdőbe és sódombra, a Szépasszony-völgybe, majd élvezd a térség wellness szolgáltatásait.
3 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 3 napos kirándulás

Gyere és nézd meg Pécs nevezetességeit, kóstold meg Villány borkülönlegességeit, majd csobbanj egyet Harkány élménymedencéiben.
3 nap

Szeged szenioroknak - 3 napos kirándulás

Gyere és nézd meg a Szegedi Dómot, járd végig Ópusztaszeren a Feszty Körképet, majd élvezd Makón a Hagymatikum wellness szolgáltatásait.
3 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 3 napos kirándulás

Győr és Pannonhalma rengeteg felfedezésre váró kincset rejt minden korosztály számára. A városnézés után ne felejtsd el kipróbálni a lipóti élménymedencéket sem.
3 nap

Budapest szenioroknak - 3 napos kirándulás

Budapest környékén rengeteg felfedezésre váró várost találhatsz, mint például Gödöllő, Székesfehérvár vagy Martonvásár. Űzz vízi sportokat, szervezz bringatúrát vagy kóstolj borkülönlegességeket.