Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
1 nap
Értéktudatos fiatalok
1 nap

Bük-Sárvár felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Bük-Sárvár felfedezőknek - 1 napos kirándulás
1 nap

Debrecen felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Fedezd fel Debrecen városát, ahol minden "nagy", beleértve a református nagytemplomot is. Egy városi séta során megtekintheted a méltán híres Egyetemet vagy a MODEM-et. A nap zárásaként pedig tökéletes lehet egy séta a Nagyerdőn.
1 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Gyere és fedezd fel a tokaji Világörökségi Bormúzeumot, a Sárospataki várat, majd kapcsolódj ki a Zempléni kalandparkban!
1 nap

Gyula felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Gyere és fedezd fel a Gyulai várat, látogass el a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontba, majd térj be a Százéves Cukrászdába is!
1 nap

Mátra-Bükk felfedezőknek- 1 napos kirándulás

Gyere és fedezd fel az Egri várat és az Egri bazilikát. A mondás szerint Eger a "papok városa"; ne hagyd ki az Érseki Palotát és a Látogatóközpontot sem.
1 nap

Pécs-Villány - felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Látogass el Pécs városába és válaszd a legjobb "idegenvezetőt", a kis vonatot, amivel akár a város világörökség részeit is megtekintheted. Ne hagyd ki a város egyik szimbólumát, a Pécsi Székesegyházat sem.
1 nap

Szeged felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Gyere el Szegedre és keresd fel a Szegedi Dóm Látogatóközpontot, mellette pedig ott áll a város legrégebbi épülete, a Dömötör-torony. Végül pedig zárhatod a napot egy szegedi belvárosi sétával.
1 nap

Budapest felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Fedezd fel a gödöllői királyi kastélyt, ahol megismerkedhetsz a Sisi-kultusszal és a barokk színházzal. A városhoz közel található a Falusi udvar, ahol lovasbemutatót láthatsz és ágyaspálinkát kóstolhatsz.
1 nap

Győr-Pannonhalma felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Gyere és fedezd fel Győr barokk belvárosát. Ne hagyd ki a Püspökvárat és püspöki palotát és a Bazilikát sem.