Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
2 nap
Értéktudatos fiatalok
2 nap

Bük-Sárvár felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Bük-Sárvár felfedezőknek - 2 napos kirándulás
2 nap

Debrecen felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Fedezd fel Debrecen látnivalóit, mint például a Református nagytemplom, a Nagyerdő vagy a kortárs művészet egyik színhelye, a MODEM. Ne hagyd ki a Hortobágyot sem, remek családi kikapcsolódás lehet.
2 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Fedezd fel Tokaj és környéke látnivalóit, Tokaj-Hegyalján eredeti borkülönlegességek várnak. A mádi zsinagóga és a sárospataki vár pedig kulturális szórakozást jelenthet.
2 nap

Gyula felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Látogass el Gyulára és fedezd fel a gyulai várat, a délvidék egyik gyöngyszemét. A gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásai garantáltan kikapcsolnak majd.
2 nap

Mátra-Bükk felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Látogass el az egri várba, az Egri csillagok színhelyére. Mindenképp keresd fel a térségben a Szépasszonyvölgyet, ahol megkóstolhatod az Egri bikavért és az egerszalóki sódombot.
2 nap

Szeged felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Szeged látnivalói közé tartozik a Szegedi Dóm, a Szegedi Vadaspark és a Reök Palota. A Napfényfürdő Aquapolis wellness részlege egy romantikus hétvége helyszínéül is szolgálhat.
2 nap

Pécs-Villány felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Fedezd fel Pécs látnivalóit, a székesegyházat és a Cella Septichora Látogatóközpontot. Egy kis utazás után megkóstolhatod Villány borait is.
2 nap

Győr-Pannonhalma felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Fedezd fel Győr-Pannonhalma kincseit, a barokk belvárost, a Püspökvárat és püspöki palotát és a Bazilikát. A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ remek családi kikapcsolódás lehet.
2 nap

Budapest felfedezőknek - 2 napos kirándulás

A Budapesttől 30 km-re található Gödöllő egész napos programlehetőséget kínál. A túra második napjaként látogass el Székesfehérvárra, ahol a egy bringatúra vagy vízi sportok is elérhetőek.