Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
Sopron-Fertő turisztikai térség
5 nap

Sopron - Fertő felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Fedezd fel Sopront és a Fertő-tó környékét. Látogass el az Esterházy-kastélyba, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkba, Kőszegre és Sárvárra. Ne hagyd ki a Bükkfürdő wellness élményeit sem.
3 nap

Sopron - Fertő felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Fedezd fel Sopron városát, látogass el a Tűztoronyhoz és Harrer csokoládéműhelybe, majd kóstold meg a vidék borkülönlegességeit. Kiránduljatok a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban is.
2 nap

Sopron-Fertő felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Sopron látnivalókban gazdag, ne hagyd ki a Tűztornyot és a Harrer csokoládéműhelyt. A winelovers látogatók kóstolják meg a térség borkülönlegességeit is.
1 nap

Sopron-Fertő felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Fedezd fel Sopron jelképét, a Tűztornyot, látogass el a Harrer csokoládéműhelybe, majd tégy egy soproni óvárosi sétát.
5 nap

Sopron - Fertő szenioroknak - 5 napos kirándulás

Nézd meg a Tűztornyot Sopronban, az Esterházy-kastélyt Fertődön majd csobbanj a Bükkfürdő élménymedencéiben. A Fertő-tó környéke rengeteg felfedezésre váró kincset rejt.
3 nap

Sopron - Fertő szenioroknak - 3 napos kirándulás

Nézd meg a Soproni Tűztornyot, kóstold meg a vidék borkülönlegességeit, látogass el Fertődre az Esterházy-kastélyba majd csobbanj a Bükkfürdő élménymedencéiben.
2 nap

Sopron - Fertő szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el Sopron városába, nézd meg a Tűztornyot és kóstold meg a térség borkülönlegességeit. Ne hagyd ki Fertődön az Esterházy-kastélyt sem.
1 nap

Sopron - Fertő szenioroknak - 1 napos kirándulás

Sopron látnivalói csak rád várnak, nézd meg a Tűztornyot és a Harrer csokoládéműhelyt. Sétálj bátran a belvárosban, garantáltan találsz valami soproni programot.
5 nap

Sopron - Fertő családoknak - 5 napos kirándulás

Nézd meg családoddal a Fertődi Esterházy-kastélyt, látogassatok el a Fertő-Hanság Nemzeti Parkba, majd csobbanjatok egyet a Bükkfürdő élménymedencéiben.