Szeged és térsége túrák

Túra kereső
Szeged és térsége turisztikai térség
1 nap

Szeged felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Gyere el Szegedre és keresd fel a Szegedi Dóm Látogatóközpontot, mellette pedig ott áll a város legrégebbi épülete, a Dömötör-torony. Végül pedig zárhatod a napot egy szegedi belvárosi sétával.
2 nap

Szeged felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Szeged látnivalói közé tartozik a Szegedi Dóm, a Szegedi Vadaspark és a Reök Palota. A Napfényfürdő Aquapolis wellness részlege egy romantikus hétvége helyszínéül is szolgálhat.
3 nap

Szeged felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Szegedi programok közé tartozik a Szegedi Dóm, a Reök Palota és a Szegedi Vadaspark látogatása. Makó a várostól nem messze terül el, itt wellness szolgáltatások és élmény medence is vár.
5 nap

Szeged felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Látogass el Szegedre és nézd meg Szegedi Dómot vagy próbáld ki a wellness szolgáltatásokat. Ne hagyd ki Ópusztaszeri Feszty Körképet, a Makói Lombkorona tanösvényt és Mezőhegyest sem
1 nap

Szeged szenioroknak - 1 napos kirándulás

Szeged látnivalói csak rád várnak! Nézd meg a Szegedi Dómot, a Reök-palotát, a Dömötör-tornyot és a zsinagógát.
2 nap

Szeged szenioroknak - 2 napos kirándulás

Fedezd fel Szeged látnivalóit, a Szegedi Dómot és a Reök-palotát. Ha wellness élményre vágysz, ne hagyd ki a makói Hagymatikum Gyógy- és Élményfürdőt.
3 nap

Szeged szenioroknak - 3 napos kirándulás

Gyere és nézd meg a Szegedi Dómot, járd végig Ópusztaszeren a Feszty Körképet, majd élvezd Makón a Hagymatikum wellness szolgáltatásait.
5 nap

Szeged szenioroknak - 5 napos kirándulás

Nézd meg a Szegedi Dómot és élvezd a város wellness szolgáltatásait. Járd végig Ópusztaszeren a Feszty Körképet majd látogass el Hódmezővásárhelyre, Makóra és Mórahalomra is.
1 nap

Szeged családoknak - 1 napos kirándulás

Tégy egy városi sétát családoddal Szegeden. Nézzétek meg a Szegedi Dómot és a Dömötör-tornyot is. A szegedi élmény mindig garantált.