Pécs - Villány túrák

Túra kereső
Pécs-Villány turisztikai térség
1 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 1 napos kirándulás

Fedezd fel Pécs városát, nézd meg a Pécsi Székesegyházat és keresd meg a világörökség részeit. Egy városnéző körút a kisvonattal remek családi kikapcsolódás lehet.
1 nap

Pécs - Villány családoknak - 1 napos kirándulás

Fedezzétek fel Pécs városát a kisvonattal. Ne hagyjátok ki a Zsolnay Negyedet sem, Pécs önálló kulturális városrészét.
1 nap

Pécs-Villány - felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Látogass el Pécs városába és válaszd a legjobb "idegenvezetőt", a kis vonatot, amivel akár a város világörökség részeit is megtekintheted. Ne hagyd ki a város egyik szimbólumát, a Pécsi Székesegyházat sem.
2 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 2 napos kirándulás

Gyere és nézd meg a Pécsi székesegyházat és a világörökség részeit a városban. Ne hagyd ki a Villányi borvidék borkülönlegességeit sem, ha erre jársz.
2 nap

Pécs - Villány családoknak - 2 napos kirándulás

Pécsett rengeteg gyerekprogram várja a családokat. Fedezzétek fel a várost a kisvonattal, sétáljatok a Pécsi Állatkertben vagy látogassatok el a Zsolnay Negyedbe.
2 nap

Pécs-Villány felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Fedezd fel Pécs látnivalóit, a székesegyházat és a Cella Septichora Látogatóközpontot. Egy kis utazás után megkóstolhatod Villány borait is.
3 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 3 napos kirándulás

Gyere és nézd meg Pécs nevezetességeit, kóstold meg Villány borkülönlegességeit, majd csobbanj egyet Harkány élménymedencéiben.
3 nap

Pécs - Villány családoknak - 3 napos kirándulás

Ha Pécs környékén jártok, fedezzétek fel a Mecsek túraútvonalait. Az Orfűi-tó pedig ideális helyszíne lehet egy bringatúrának vagy vízi sportoknak. Ne hagyjátok ki Pécs látnivalóit sem.
3 nap

Pécs - Villány felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Pécs legfőbb látnivalói a székesegyház,a Vasarely Múzeum és a Zsolnay Negyed. Villány borkülönlegességeit se hagyd ki a Villányi pincesornál.