Győr - Pannonhalma túrák

Túra kereső
Győr-Pannonhalma turisztikai térség
5 nap

Győr - Pannonhalma felfedezőknek - 5 napos kirándulás

Fedezd fel Győr barokk városát, a Pannonhalmi Bencés Főapátságot, Mosonmagyaróvárat vagy próbáld ki a vízi sportokat Szigetközben a Mosoni-Dunán.
3 nap

Győr - Pannonhalma felfedezőknek - 3 napos kirándulás

Győr barokk városa rengeteg csodát rejt, ne hagyd ki a Püspökvárat és püspöki palotát, a Bazilikát, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központot, a Zsinagógát és a Xantus János Állatkertet sem.
2 nap

Győr-Pannonhalma felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Fedezd fel Győr-Pannonhalma kincseit, a barokk belvárost, a Püspökvárat és püspöki palotát és a Bazilikát. A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ remek családi kikapcsolódás lehet.
1 nap

Győr-Pannonhalma felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Gyere és fedezd fel Győr barokk belvárosát. Ne hagyd ki a Püspökvárat és püspöki palotát és a Bazilikát sem.
5 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel Győr és Pannonhalma környékét. Élvezd Lipóton a wellness szolgáltatásokat majd látogass el Mosonmagyaróvárra is. A Szigetköznél szervezhetsz bringatúrát vagy űzhetsz vízi sportokat.
3 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 3 napos kirándulás

Győr és Pannonhalma rengeteg felfedezésre váró kincset rejt minden korosztály számára. A városnézés után ne felejtsd el kipróbálni a lipóti élménymedencéket sem.
2 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el Győr városába és nézd meg a Püspökvárat és püspöki palotát, a Bazilikát és a Pannonhalmi Bencés Főapátságot.
1 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 1 napos kirándulás

Csodáld meg Győr barokk belvárosát, látogass el a Püspökvár és püspöki palotába, majd a Bazilikába. Garantált a kulturális feltöltődés!
5 nap

Győr - Pannonhalma családoknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel családoddal Győr térségét. Szervezzetek bringatúrát Szigetközre, itt vízi sportokat is ki tudtok próbálni, majd csobbanjatok egyet a Lipót élménymedencéiben.