5 napos túrák az ország minden tájánTúra kereső
5 nap
5 nap

Debrecen és térsége túrák családoknak - 5 nap

Szórakozz a családdal a Kerekerdő Élményparkban, ahol kőkorszaki vízibiciklit tekerhetsz, majd egy teljes napot töltsetek el a hajdúszoboszlói Hungarospa csúszdaparkjában.
5 nap

Debrecen szenioroknak - 5 napos

Gyere és nézd meg a Déri Múzeumot Debrecenben, csobbanj az Aquaticim élménymemedcéiben vagy próbálj ki vízi sportokat a Tisza-tón.
5 nap

Debrecen felfedezőknek - 5 napos

Debrecen legfőbb látnivalói a Déri Múzeum és a kortárs művészet egyik központja, a MODEM. A városnézés után tekintsd meg a Tisza-tavi Ökocentrumot vagy csobbanj Hajdúszoboszló élménymedencéjében.
5 nap

Tokaj és Nyíregyháza túrák családoknak - 5 nap

Látogasd meg családoddal a Báthoryak birtokában álló Füzéri várat és a Báthori Várkastély és Panoptikumot, majd szálljatok fel a Pálházi Állami Erdei Vasútra Rostallóig.
5 Nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 1 napos

Fedezd fel a falusi turizmus szépségeit és látogass el Tokajba, Mádra vagy a Panyolai Szilvóriumba. Kóstolj borkülönlegességeket, nézd meg a Sárospataki várat és a Megyer-hegyi tengerszemet.
5 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 5 napos

Kóstold meg a Tokaji Aszút és fedezd fel Tokaj-Hegyalját, az Acetánia Ecetmúzeumot, Mádot, a Sárospataki várat, a Megyer-hegyi tengerszemet,a Zempléni Kalandparkot és a Füzéri várat.
5 nap

Gyula szenioroknak - 5 napos

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, csobbanj a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
5 nap

Gyula és térsége túrák családoknak - 5 nap

Látogass el családoddal Gyulán a Csigakertbe, mely egy csigavonalban kanyargó sétány a kilátóhoz, majd szórakozzatok egyet a Woodland Kalandparkban.
5 nap

Gyula felfedezőknek - 5 napos

Látogass el a délvidéken Gyulára és Békéscsabára, kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt, majd fedezd fel a Gyulai várat, a Gyulai Várfürdőt és a Szarvasi Arborétumot.