Hazai pályán!

Kihívásokat nem csak a megszokott pályán találsz. Kalandozz te is Magyarországon, és gyűjts új élményeket a Ferencváros focistái által meglátogatott területeken is. 

Térfélcsere Botka Endrével Pannonhalmán

Kalandozz te is Magyarországon, és gyűjts új élményeket, ahogy tette ezt Botka Endre is Pannonhalmán, ahol belekóstolhatott egy helyi szőlész szüreti feladataiba.

Térfélcsere Aissa Laidounival Balatonbogláron

Kalandozz te is Magyarországon, és gyűjts új élményeket, ahogy tette ezt Aissa Laidouni is Balatonbogláron! A labda helyett Aissa most valami mást csavart be, de az biztos, hogy ezzel a kilátással nem lő mellé, aki ide utazik!

Térfélcsere Dibusz Dénessel Visegrádon

Kalandozz te is Magyarországon, és gyűjts új élményeket, ahogy tette ezt Dibusz Dénes is Visegrádon! Most a labda helyett valami egészen mást kellett elhalásznia Dibusznak a Pisztrángos tó mellett, de az biztos, hogy kifogta a legjobb helyet a lazításra!

Térfélcsere Henry Wingoval Pécsett

Kalandozz te is Magyarországon, és gyűjts új élményeket, ahogy tette ezt Henry Wingo is Pécsett! Te se gurulj be, ha kicsit hűvösebb az idő, és a kedvedet se vegye el az utazástól, hiszen a Zsolnay Kulturális Negyed például minden évszakban jól fest.

Térfélcsere Peter Stögerrel Hollókőn

Kalandozz te is Magyarországon, és gyűjts új élményeket, ahogy tette ezt Peter Stöger is Hollókőn! Hollókő mesés utcái téged is megihletnek?

EZ IS TETSZENI FOG!