Debrecen és térsége túrák

Túra kereső
Debrecen és térsége turisztikai térség
1 nap

Debrecen családoknak - 1 napos kirándulás

Debrecenben rengeteg családi kikapcsolódás vár. Nézzétek meg a Református nagytemplomot, a Nagyerdei víztornyot és sétáljatok a Nagyerdőn.
2 nap

Debrecen családoknak - 2 napos kirándulás

Gyere a családoddal Debrecenbe, itt garantált a családi kikapcsolódás. Nézzétek meg a város nevezetességeit, majd a falusi turizmus kedvelői látogassanak el a Hortobágyi Nemzeti Parkba is.
3 nap

Debrecen családoknak - 3 napos kirándulás

Ha Debrecenben járok, ne hagyjátok ki az Aquaticum Spa élménymedencéit. A falusi turizmus kedvelőinek pedig ideális úti cél lehet a Hortobágyi Nemzeti Park.
5 nap

Debrecen családoknak - 5 napos kirándulás

Ha Debrecen környékén jártok, mindenképp látogassatok el a Tisza-tavi Ökocentrumba és csobbanjatok a Hungarospa Hajdúszoboszló élménymedencéiben.
1 nap

Debrecen szenioroknak - 1 napos kirándulás

Fedezd fel Debrecen látnivalóit, a Déri Múzeumot és a Református nagytemplomot. Egy séta a Nagyerdőn remek gyerekprogram lehet az unokákkal.
2 nap

Debrecen szenioroknak - 2 napos kirándulás

Ne hagyd ki Debrecen látnivalóit, a Déri Múzeumot és a Református nagytemplomot, majd a falusi turizmus részeként látogass el a Hortobágyi Nemzeti Parkba.
3 nap

Debrecen szenioroknak - 3 napos kirándulás

Fedezd fel Debrecen nevezetességeit, a Déri Múzeumot, a Református nagytemplomot és a Szabó Magda emlékházat. Ha kedveled a falusi turizmust, látogass el Hortobágyra is.
5 nap

Debrecen szenioroknak - 5 napos kirándulás

Gyere és nézd meg a Déri Múzeumot Debrecenben, csobbanj az Aquaticim élménymemedcéiben vagy próbálj ki vízi sportokat a Tisza-tón.
1 nap

Debrecen felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Fedezd fel Debrecen városát, ahol minden "nagy", beleértve a református nagytemplomot is. Egy városi séta során megtekintheted a méltán híres Egyetemet vagy a MODEM-et. A nap zárásaként pedig tökéletes lehet egy séta a Nagyerdőn.