2 napos túrák az ország minden tájánTúra kereső
2 nap
2 nap

Debrecen és térsége túrák családoknak - 2 nap

Tölts el egy napot a családoddal a Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpontjában. Nézzétek meg a puszta vadvilágát és érintetlen táját a Hortobágyi Vadasparkban.
2 nap

Debrecen szenioroknak - 2 napos

Ne hagyd ki Debrecen látnivalóit, a Déri Múzeumot és a Református nagytemplomot, majd a falusi turizmus részeként látogass el a Hortobágyi Nemzeti Parkba.
2 nap

Debrecen felfedezőknek - 2 napos

Fedezd fel Debrecen látnivalóit, mint például a Református nagytemplom, a Nagyerdő vagy a kortárs művészet egyik színhelye, a MODEM. Ne hagyd ki a Hortobágyot sem, remek családi kikapcsolódás lehet.
2 nap

Tokaj és Nyíregyháza túrák családoknak - 2 nap

Látogass el a családdal a Sóstó Zoo-ba, mely Magyarország legnépszerűbb állatkertjévé vált, majd szórakozzatok egyet az Aquarius Élményfürdőben, mely egész évben vár.
2 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 2 napos

Látogass el Tokaj-Hegyaljára és kóstolj borkülönlegességeket, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot. Ne hagyd ki Mád városát és a Sárospataki várat sem.
2 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 2 napos

Fedezd fel Tokaj és környéke látnivalóit, Tokaj-Hegyalján eredeti borkülönlegességek várnak. A mádi zsinagóga és a sárospataki vár pedig kulturális szórakozást jelenthet.
2 nap

Gyula szenioroknak - 2 napos

Látogass el a délvidék egyik legszebb városába, Gyulára. Ne hagyd ki a Gyulai várat és a Gyulai Várfürdő élménymedencéit sem.
2 nap

Gyula és térsége túrák családoknak - 2 nap

Nézzétek meg Gyula utcáit kisvonattal, majd egyetek egy süteményt a Százéves Cukrászdában. Lessetek be a színfalak mögé a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban
2 nap

Gyula felfedezőknek - 2 napos

Látogass el Gyulára és fedezd fel a gyulai várat, a délvidék egyik gyöngyszemét. A gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásai garantáltan kikapcsolnak majd.