A Magyarország ízei című sorozatunkban Borbás Marcsit hívtuk segítségül ahhoz, hogy a legfinomabb hazai finomságokat elkészítse, és a recepteket megossza veletek. Lassan szükség lesz a tuti karácsonyi zserbó receptjére, de a lúdlábtorta vagy a halászlé készítéséről szóló videót is érdemes elmentenetek.
Az Utazó főzőműsorunk házigazdája, Dános Tomi és Kiss Norbi – ők a sorozat részeiben útra is keltek, és Magyarország egy-egy izgalmas helyszínén készítették el a környékhez köthető finomságokat. Például Tomi szenvedélyes síelő, így nem hagyhatták ki, hogy Norbival a síszezonban ellátogassanak Magyarország egyik pályájára, Mátraszentistvánba, és ott készítsék el a hütték sztárját, sokak kedvencét, a gőzgombócot.
Mindenképp kattintsatok a YouTube-csatornánkra, mert felsorolni sem tudjuk, mennyiféle izgalmas megközelítésből mutatjuk be nektek Magyarország kihagyhatatlan érdekességeit!