Hűs csobbanás Hajdúszoboszlón

Pihenés a gyógyfürdőbenHajdúszoboszlóDebrecen és környéke turisztikai térség

Debrecentől mindössze 22 kilométerre található a jódos, brómos, nátrium-kloridos gyógyvízéről világhírűvé vált Hajdúszoboszló, amely annak ellenére, hogy ma Európa legnagyobb fürdőkomplexumának ad otthont, megmaradt idilli kisvárosi üdülőhelynek.

Maximálisan kikapcsolódhattok a családdal a hangulatos, szálláshelyekben is bővelkedő környéken! A Hajdúszoboszlói Gyógy- és Élményfürdőben több mint negyvenféle gyógykezelést van lehetőségetek kipróbálni, de lecsúszhattok az Aquapark extrém csúszdáin, vagy elvonulhattok akár az AquaPalace szaunavilágába is. Igaz, a helyi 30 hektáros strandfürdőbe külön jegyet kell váltanotok, de élmény-, pezsgő- és úszómedencéivel, valamint állatos gyermekmedencéivel tökéletes terep lesz a családi nyaralásotokhoz! A mediterrán tengerparti részen még hullámfürdőzhettek is, ha pedig kellőképpen felfrissültetek, vegyétek célba a Mátyás király sétány környékén lévő csárdákat, ahol végigkóstolhatjátok a legfinomabb helyi gasztronómiai remekeket, és néhány szuvenírt is beszerezhettek a család otthon maradt tagjainak! 

A hely, ahol felüdülhettek

A fürdő különleges gyógyiszapja enyhíti a reumát és az ízületi fájdalmakat, továbbá kismedencei problémák kezelésére is az egyik legjobb magyar iszapfajta. Nem utolsósorban bőrszépítő hatása is van! 

Járd be velünk az országot!