Mórahalmi fürdőparadicsom

Szent Erzsébet GyógyfürdőMórahalomSzeged és térsége turisztikai térség

Szegedtől 22 kilométerre keletre egy kedves kisváros ötcsillagos gyógyfürdőjével pihenésre csábít. Irány Mórahalom!

Családias környezetben tölthetitek az időt a mórahalmi gyógyfürdőben, aminek gyógyvize a térd- és vállízületi megbetegedések gyógyítására kifejezetten alkalmas. A 34–39 °C-os vizű medencéket a fürdő négy kútja négy különféle gyógyvízzel látja el, a jelentős mennyiségű ásványvíztartalomnak köszönhetően kopásos és gyulladásos ízületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma, valamint nőgyógyászati megbetegedések ellen is hatékony gyógymód lehet egy kiadós fürdőzés.

Felhőtlen élmény

A fürdő 2018-ban elnyerte az Év Fürdője-díjat, ami egy cseppet sem meglepő: 14 fedett medence, hét szabadtéri medence, nyolc szauna, csúszdák és egy minden igényt kielégítő, gyerekeknek kialakított, többszintes élménymedence gondoskodik arról, hogy mindenki kipihenhesse magát. A kalandmedencében a kicsik órákig eljátszadozhatnak, szigetek, apró hidak és a vizes játékok széles tárháza biztosítja az önfeledt szórakozást. A fürdő területén több étterem és kávézó is található, nyaranta pedig a kültéren strandfoci és ugrálóvár várja az idelátogatókat.

 

A Mórahalom határában elterülő Nagyszéksós-tó környéke hazánk első bivalyrezervátumának ad otthont, ahol szakvezetéses túra is kérhető. A kalandosabb kedvűek pedig a helyben bérelhető quadokkal is bejárhatják a híres homokháti futóhomokot.

Járd be velünk az országot!