Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
2 nap
Élménykereső családosok
2 nap

Bük-Sárvár családoknak - 2 napos kirándulás

Bük-Sárvár családoknak - 2 napos kirándulás
2 nap

Debrecen családoknak - 2 napos kirándulás

Gyere a családoddal Debrecenbe, itt garantált a családi kikapcsolódás. Nézzétek meg a város nevezetességeit, majd a falusi turizmus kedvelői látogassanak el a Hortobágyi Nemzeti Parkba is.
2 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 2 napos kirándulás

Tokaj környékén rengeteg a családi program. Látogassatok el a Sárospataki várba, a Zempléni Kalandparkba, a Nyíregyházi Állatkertbe, majd élvezzétek az Aquarius Élményfürdő wellness részlegét.
2 nap

Gyula családoknak - 2 napos kirándulás

Hozd el családodat Gyulára és csobbanjatok a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben. Ne felejtsétek el utána megnézni a Gyulai várat sem.
2 nap

Mátra - Bükk családoknak - 2 napos kirándulás

Remek gyerekprogram lehet az Egri csillagokból ismert Egri vár felfedezése a családnak. Ezután látogassatok el Egerszalókra, ahol a fürdő mellett a sódombot is megtekinthetitek.
2 nap

Pécs - Villány családoknak - 2 napos kirándulás

Pécsett rengeteg gyerekprogram várja a családokat. Fedezzétek fel a várost a kisvonattal, sétáljatok a Pécsi Állatkertben vagy látogassatok el a Zsolnay Negyedbe.
2 nap

Szeged családoknak - 2 napos kirándulás

Gyere családoddal Szegedre és nézzétek meg a Szegedi Dómot, a Dömötör-tornyot és a Reök-palotát, majd élvezzétek Makón a Hagymatikum wellness szolgáltatásait.
2 nap

Budapest családoknak - 2 napos kirándulás

Látogassatok el Gödöllőre és nézzétek meg a Grassalkovics-kastélyt, a falusi turizmus kedvelői ne hagyják ki a Lovasparkot sem. Szervezzetek egy bringatúrát Székesfehérvárra vagy űzzetek vízi sportokat.
2 nap

Győr - Pannonhalma családoknak - 2 napos kirándulás

Fedezzétek fel Győr barokk belvárosát, látogassatok el a Mobilis Interaktív Kiállítási Központba, majd a Pannonhalmi Bencés Főapátságba. Garantált a családi kikapcsolódás.