Tokaj és Nyíregyháza túrák

Túra kereső
Tokaj és Nyíregyháza turisztikai térség
1 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 1 napos kirándulás

Ha remek gyerekprogramra vágytok, látogassatok el a Sárospataki várba, majd töltsetek el egy délutánt a Zempléni Kalandparkban.
2 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 2 napos kirándulás

Tokaj környékén rengeteg a családi program. Látogassatok el a Sárospataki várba, a Zempléni Kalandparkba, a Nyíregyházi Állatkertbe, majd élvezzétek az Aquarius Élményfürdő wellness részlegét.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 3 napos kirándulás

Látogass el családoddal a Megyer-hegyi tengerszemhez, Sárospatak várárba, a Zempléni Kalandparkba, a Nyíregyházi Állatkertbe, majd csobbanjatok Nyíregyháza élménymedencéiben.
5 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 5 napos kirándulás

Fedezzétek fel Tokaj környékét, látogassatok el Boldogkő várába, a Megyer-hegyi tengerszemhez, a Sárospataki várba, a Zempléni kalandparkba és a Füzéri várba.
1 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 1 napos kirándulás

Fedezd fel Tokajt, kóstold meg a borkülönlegességeket, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot majd látogass el a Sárospataki várba.
2 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el Tokaj-Hegyaljára és kóstolj borkülönlegességeket, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot. Ne hagyd ki Mád városát és a Sárospataki várat sem.
3 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 3 napos kirándulás

Kóstold meg a borkülönlegességeket Tokaj Hegyalján, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot, a Megyer-hegyi tengerszemet, a Sárospataki várat és látogass el Mádra is.
5 Nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 5 napos kirándulás

Fedezd fel a falusi turizmus szépségeit és látogass el Tokajba, Mádra vagy a Panyolai Szilvóriumba. Kóstolj borkülönlegességeket, nézd meg a Sárospataki várat és a Megyer-hegyi tengerszemet.
1 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Gyere és fedezd fel a tokaji Világörökségi Bormúzeumot, a Sárospataki várat, majd kapcsolódj ki a Zempléni kalandparkban!