Sopron - Fertő / Bük - Sárvár túrákTúra kereső

Útitervek

Találj élményeket Magyarországon!

1 nap

Debrecen családoknak - 1 napos

Debrecenben rengeteg családi kikapcsolódás vár. Nézzétek meg a Református nagytemplomot, a Nagyerdei víztornyot és sétáljatok a Nagyerdőn.
2 nap

Debrecen és térsége túrák családoknak - 2 nap

Tölts el egy napot a családoddal a Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpontjában. Nézzétek meg a puszta vadvilágát és érintetlen táját a Hortobágyi Vadasparkban.
3 nap

Debrecen és térsége túrák családoknak - 3 nap

Látogass el családoddal a Debreceni Állatkert és Vidámparkba, ahol kisvasúttal is közlekedhetsz, majd szórakozzatok egyet a debreceni Aquaticum Spa élményfürdőben.
5 nap

Debrecen és térsége túrák családoknak - 5 nap

Szórakozz a családdal a Kerekerdő Élményparkban, ahol kőkorszaki vízibiciklit tekerhetsz, majd egy teljes napot töltsetek el a hajdúszoboszlói Hungarospa csúszdaparkjában.
1 nap

Debrecen szenioroknak - 1 napos

Fedezd fel Debrecen látnivalóit, a Déri Múzeumot és a Református nagytemplomot. Egy séta a Nagyerdőn remek gyerekprogram lehet az unokákkal.
2 nap

Debrecen szenioroknak - 2 napos

Ne hagyd ki Debrecen látnivalóit, a Déri Múzeumot és a Református nagytemplomot, majd a falusi turizmus részeként látogass el a Hortobágyi Nemzeti Parkba.
3 nap

Debrecen szenioroknak - 3 napos

Fedezd fel Debrecen nevezetességeit, a Déri Múzeumot, a Református nagytemplomot és a Szabó Magda emlékházat. Ha kedveled a falusi turizmust, látogass el Hortobágyra is.
5 nap

Debrecen szenioroknak - 5 napos

Gyere és nézd meg a Déri Múzeumot Debrecenben, csobbanj az Aquaticim élménymemedcéiben vagy próbálj ki vízi sportokat a Tisza-tón.
1 nap

Debrecen felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Fedezd fel Debrecen városát, ahol minden "nagy", beleértve a református nagytemplomot is. Egy városi séta során megtekintheted a méltán híres Egyetemet vagy a MODEM-et. A nap zárásaként pedig tökéletes lehet egy séta a Nagyerdőn.