Mátra - Bükk túrák

Túra kereső
Mátra-Bükk turisztikai térség
1 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 1 napos kirándulás

Látogass el az Egri csillagokból híres Egri várba majd nézd meg az Egri bazilikát is. Az Érseki Palota és Látogatóközpont szintén remek családi program lehet.
1 nap

Mátra - Bükk családoknak - 1 napos kirándulás

Gyere el családoddal az Egri csillagokból híres Egri várba, majd tegyetek egy városnéző körutat a kisvonattal, remek családi program lesz.
1 nap

Mátra-Bükk felfedezőknek- 1 napos kirándulás

Gyere és fedezd fel az Egri várat és az Egri bazilikát. A mondás szerint Eger a "papok városa"; ne hagyd ki az Érseki Palotát és a Látogatóközpontot sem.
2 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el az Egri csillagokból ismert Egri várba és az Egri bazilikába is, majd élvezd az Egri Termál és Strandfürdő wellness szolgáltatásait.
2 nap

Mátra - Bükk családoknak - 2 napos kirándulás

Remek gyerekprogram lehet az Egri csillagokból ismert Egri vár felfedezése a családnak. Ezután látogassatok el Egerszalókra, ahol a fürdő mellett a sódombot is megtekinthetitek.
2 nap

Mátra-Bükk felfedezőknek - 2 napos kirándulás

Látogass el az egri várba, az Egri csillagok színhelyére. Mindenképp keresd fel a térségben a Szépasszonyvölgyet, ahol megkóstolhatod az Egri bikavért és az egerszalóki sódombot.
3 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 3 napos kirándulás

Látogass el az Egri csillagokból ismert Egri várba, az Egri bazilikába, az Egerszalóki fürdőbe és sódombra, a Szépasszony-völgybe, majd élvezd a térség wellness szolgáltatásait.
3 nap

Mátra - Bükk családoknak - 3 napos kirándulás

Nézd meg családoddal az Egri várat, a Minaretet, az Egerszalóki fürdőt és sódombot a Diósgyőri várat, majd látogassatok el az Avalon Parkba egy kis családi kikapcsolódásért.
3 nap

Mátra - Bükk felfedezőknek - 3 napos kirándulás

A Mátra-Bükk térség rengeteg látnivalót rejt, vár téged az Egri csillagokból ismert Egri vár, az Egri Bazilika, az Egerszalók fürdő és sódomb, a Szépasszony-völgy és a Hámori-tó.