1 napos túrák az ország minden tájánTúra kereső
1 nap
1 nap

Debrecen családoknak - 1 napos

Debrecenben rengeteg családi kikapcsolódás vár. Nézzétek meg a Református nagytemplomot, a Nagyerdei víztornyot és sétáljatok a Nagyerdőn.
1 nap

Debrecen szenioroknak - 1 napos

Fedezd fel Debrecen látnivalóit, a Déri Múzeumot és a Református nagytemplomot. Egy séta a Nagyerdőn remek gyerekprogram lehet az unokákkal.
1 nap

Debrecen felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Fedezd fel Debrecen városát, ahol minden "nagy", beleértve a református nagytemplomot is. Egy városi séta során megtekintheted a méltán híres Egyetemet vagy a MODEM-et. A nap zárásaként pedig tökéletes lehet egy séta a Nagyerdőn.
1 nap

Tokaj és Nyíregyháza családoknak - 1 napos

Ha remek gyerekprogramra vágytok, látogassatok el a Sárospataki várba, majd töltsetek el egy délutánt a Zempléni Kalandparkban.
1 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 1 napos

Fedezd fel Tokajt, kóstold meg a borkülönlegességeket, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot majd látogass el a Sárospataki várba.
1 nap

Tokaj és Nyíregyháza felfedezőknek - 1 napos

Gyere és fedezd fel a tokaji Világörökségi Bormúzeumot, a Sárospataki várat, majd kapcsolódj ki a Zempléni kalandparkban!
1 nap

Gyula szenioroknak - 1 napos

Látogass el a délvidék egy gyönyörű városába, Gyulára és élvezd a Gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásait.
1 nap

Gyula családoknak - 1 napos

Látogass el családoddal a Gyulai várba majd csobbanjatok egyet a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben. Garantáltan találtok majd gyerekprogramokat.
1 nap

Gyula felfedezőknek - 1 napos

Gyere és fedezd fel a Gyulai várat, látogass el a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontba, majd térj be a Százéves Cukrászdába is!