Feltöltő fürdőzés Gyulán

Gyulai VárfürdőGyulaGyula és térsége turisztikai térség

Családi kikapcsolódásra, wellnessre, sportolásra és szaunázásra is tökéletes választás a Gyulai Várfürdő, de sérülések utáni rehabilitáció vagy a gyógymedencék és kezelések miatt is érdemes lehet kipróbálni! 

A fürdőzés gyógyhatásairól ódákat lehetne zengeni. Biztosan ti is észrevettétek már, hogy oldja a stresszt, ellazít, és nemcsak szellemileg, hanem fizikailag is feltölt. Békés megye leghíresebb gyógyfürdőjében, a Gyulai Várfürdőben pedig tényleg mindent megtaláltok, ami ehhez kell. A medencéken kívül masszázspadok, pezsgőfürdők, szaunapark és egy vízibár is segíti a regenerálódást.

Szaunapark, éjszakai wellness és aktív kikapcsolódás

A fürdő szaunaparkja három kültéri szaunaházzal, merülődézsákkal, két beltéri infraszaunával és gőzkabinnal vár benneteket. Ha pedig egy éjszakai wellness élménnyel kapcsolódnátok ki, akkor szombat estére váltsatok belépőt, és pihenjetek, töltődjetek a kupolás medencetérben.


Inkább aktív kikapcsolódásra vágytok, vagy az örökmozgó gyerkőcöket szeretnétek lemeríteni picit? Akkor vegyétek az irányt a medencék felé! A két kültéri, vagy az Aquapalotában található három belső csúszdán, illetve az 50 méteres sport- és a 25 méteres tanmedencében is róhatjátok a hosszokat.

Regeneráció és rehabilitáció

Ha a feltöltődés mellett sérülés utáni rehabilitációt vennétek igénybe, vagy valamilyen idegi, mozgásszervi vagy nőgyógyászati betegség miatt merülnétek el a jótékony hatású gyógyvízben, akkor is ideális választás a Gyulai Várfürdő.


Olyan balneológiai kezelések segítik a gyógyulást, mint például a súlyfürdő, vagy a tangentorkezelés (víz alatti sugármasszázs), melyeket gyógytornával, fizikoterápiával, iszappakolásokkal és gyógymasszázzsal is ki lehet egészíteni.

JÁRD BE VELÜNK AZ ORSZÁGOT!

label.szechenyi-2020-logo