A Balaton játékos oldala

Eplény, felvonóEplényBalaton turisztikai térség

Ha egy kis izgalomra vágysz a természeti értékek felfedezését követően, ideje a legközelebbi kalandpark felé venni az irányt. Zamárdiban vagy Zánkán az egész család összemérheti képességeit a különböző nehézségű kötél- és kalandpályákon. Balatonbogláron és Balatonfűzfőn bobpálya üzemel egész évben, Zalaszabarban pedig az ország egyetlen hullámvasútja várja a családokat. 

Próbáld ki a golfozást a nyaralás alatt! Próbára teheted képességeidet a régió családközpontú pályáin: a 18 lyukú pályán Balatonudvariban, a 9 lyukú pályán Balatongyörökön vagy az európai viszonylatban is kiváló minőségű zalacsányi pályán, amely nemzetközi bajnokságok otthona és egyedülálló játékélményt biztosít. 

A Balaton már jó ideje több szimpla nyaralóhelynél. A hűvösebb idő beköszöntével a téli tevékenységeké a főszerep: Eplényben síelés közben két lecsúszás között a család Magyarország leghosszabb kétüléses felvonójáról gyönyörködhet a vidék szépségében. Még ennél is több adrenalinra vágysz? Csatold fel a jégkorcsolyád, és suhanj egy-két kört a befagyott Balaton tükrén, vagy vegyél részt egy kenutúrán a Hévíz-patakon. 

Veszprémi Állatkert

Magyarországon a leghosszabb múltra visszatekintő állatkert, a budapestit leszámítva, Veszprémben található, ahol többek között madagaszkári gyűrűsfarkú makikat, dél-amerikai ormányos medvéket és hatalmas afrikai sarkantyús teknősöket tanulmányozhatsz.
 

Járd be velünk az országot!