Javasolt úti tervek 1-től 5 napig

PrédikálószékDunakanyarBudapest környéke turisztikai térség
Túra kereső
2 nap
Aktív szeniorok
2 nap

Bük-Sárvár szenioroknak - 2 napos kirándulás

Bük-Sárvár szenioroknak - 2 napos kirándulás
2 nap

Debrecen szenioroknak - 2 napos kirándulás

Ne hagyd ki Debrecen látnivalóit, a Déri Múzeumot és a Református nagytemplomot, majd a falusi turizmus részeként látogass el a Hortobágyi Nemzeti Parkba.
2 nap

Tokaj és Nyíregyháza szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el Tokaj-Hegyaljára és kóstolj borkülönlegességeket, nézd meg az Acetánia Ecetmúzeumot. Ne hagyd ki Mád városát és a Sárospataki várat sem.
2 nap

Gyula szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el a délvidék egyik legszebb városába, Gyulára. Ne hagyd ki a Gyulai várat és a Gyulai Várfürdő élménymedencéit sem.
2 nap

Mátra - Bükk szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el az Egri csillagokból ismert Egri várba és az Egri bazilikába is, majd élvezd az Egri Termál és Strandfürdő wellness szolgáltatásait.
2 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 2 napos kirándulás

Gyere és nézd meg a Pécsi székesegyházat és a világörökség részeit a városban. Ne hagyd ki a Villányi borvidék borkülönlegességeit sem, ha erre jársz.
2 nap

Szeged szenioroknak - 2 napos kirándulás

Fedezd fel Szeged látnivalóit, a Szegedi Dómot és a Reök-palotát. Ha wellness élményre vágysz, ne hagyd ki a makói Hagymatikum Gyógy- és Élményfürdőt.
2 nap

Budapest szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el a Budapesttől 30 km-re fekvő Gödöllőre és nézd meg a Grassalkovich-kastélyt. Székesfehérvár pedig ideális helyszíne lehet egy bringatúrának.
2 nap

Győr - Pannonhalma szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el Győr városába és nézd meg a Püspökvárat és püspöki palotát, a Bazilikát és a Pannonhalmi Bencés Főapátságot.