Gyula és térsége túrák

Túra kereső
Gyula és térsége turisztikai térség
1 nap

Gyula szenioroknak - 1 napos kirándulás

Látogass el a délvidék egy gyönyörű városába, Gyulára és élvezd a Gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásait.
2 nap

Gyula szenioroknak - 2 napos kirándulás

Látogass el a délvidék egyik legszebb városába, Gyulára. Ne hagyd ki a Gyulai várat és a Gyulai Várfürdő élménymedencéit sem.
3 nap

Gyula szenioroknak - 3 napos kirándulás

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, próbáld ki a Gyulai Várfürdő élménymedencéit és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
5 nap

Gyula szenioroknak - 5 napos kirándulás

Gyere a délvidékre és nézd meg a Gyulai várat, csobbanj a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben és kóstold meg a Gyulai és a Csabai kolbászt.
1 nap

Gyula családoknak - 1 napos kirándulás

Látogass el családoddal a Gyulai várba majd csobbanjatok egyet a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben. Garantáltan találtok majd gyerekprogramokat.
2 nap

Gyula családoknak - 2 napos kirándulás

Hozd el családodat Gyulára és csobbanjatok a Gyulai Várfürdő élménymedencéiben. Ne felejtsétek el utána megnézni a Gyulai várat sem.
3 nap

Gyula családoknak - 3 napos kirándulás

Élvezd családoddal a Gyulai Várfürdő wellness szolgáltatásait, látogassatok el a Gyulai várba majd kóstoljátok meg a Gyulai és a Csabai kolbászt a CsabaParkban.
5 nap

Gyula családoknak - 5 napos kirándulás

Csobbanj a családoddal a Gyulai várfürdő élménymedencéiben, nézzétek meg a Gyulai várat és kóstoljátok meg a Gyulai és Csabai kolbászt. Látogassatok el Arad vagy Szarvas városába is.
1 nap

Gyula felfedezőknek - 1 napos kirándulás

Gyere és fedezd fel a Gyulai várat, látogass el a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontba, majd térj be a Százéves Cukrászdába is!