Nyár, színház, varázslat a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Szegedi Szabadtéri JátékokSzeged Szeged és térsége turisztikai térség

Szeged a nyári időszakban is szuper programokat kínál, ilyenkor rendezik meg például a Szegedi Szabadtéri Játékokat. A repertoár minden évben színes, a helyszín pedig páratlanul különleges, hiszen az előadások a Dóm téren, a csillagos ég alatt zajlanak.

Bár nyár elején az egyetemisták zöme hazautazik, nem kell attól tartanotok, hogy egy üres város fogad benneteket, ha Szegedre látogattok. Épp ellenkezőleg: a legforróbb évszakban is színes programokkal várnak titeket. Hogy csak egy példát mondjunk, nyaranta rendezik meg a nemzetközi hírű Szegedi Szabadtéri Játékokat, ahol jobbnál jobb előadásokat mutatnak be, gyönyörű környezetben. 

Színház a csillagok alatt

Felejthetetlen kulturális élmények a csillagos ég alatt? Pontosan ez vár rátok, ha jegyet váltotok a Szegedi Szabadtéri Játékokra. A kortárs és klasszikus remekműveket ugyanis a Dóm téren állítják színpadra, így a monumentális Dóm is a díszlet részévé válik. Felettetek pedig a csillagos ég a legpompásabb színházi mennyezetnél is szebb látványt nyújt. 

Színpadi varázslat minden korosztálynak

A Szegedi Szabadtéri Játékok programjában minden nyáron találtok olyan előadásokat, amelyek családi élménynek is tökéletesek, de ha barátokkal vagy a szülőkkel, esetleg kettesben utaznátok le a Dél-Alföldre, akkor is válogathattok a remek darabok közül, musicalektől a vígjátékokig.  

JÁRD BE VELÜNK AZ ORSZÁGOT!

label.szechenyi-2020-logo