Aqua Palace Élményfürdő

Egyedi kalandok a hajdúszoboszlói Aqua Palace Fedett Élményfürdőben Az Aqua Palace Fedett Élményfürdőben különböző korok és helyszínek miliőjét megidéző élménymedencék, szaunavilág, wellness- és fitness szolgáltatások, baba- és családi medencék várnak!

Egyedi fürdőélmények a legmagasabb szinteken: a hajdúszoboszlói Aqua Palace Fedett Élményfürdő 


Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa Hajdúszoboszló részeként egész évben tárt kapukkal várja vendégeit: különböző korok és helyszínek miliőjét megidéző, különleges élménymedencék, változatos szaunavilág, wellness- és fitnesz szolgáltatások sokasága, baba- és családi medencék – ezt nyújtja az élményfürdő. Mindezt úgy, hogy a felnőttek és a gyermekek számára elkülönítve biztosítja a szórakozást, így akkor is érdemes eljönni ide, ha meghitt pihenésre, feltöltődésre vágynál és akkor is, ha ugrabugrálva lubickolnátok a család legkisebb tagjaival. 

Exkluzív élménymedencék különböző korok és helyek szellemében


Az Aqua Palace vízipalota immár több mint 10 éve fogadja a lelkes fürdőzőket: a 15 ezer négyzetméteres komplexum közel 20 medencével és igencsak széles kínálattal szolgál a család vagy a baráti társaság minden tagja számára. A földszinti tematikus medencék igazán egyedi élményt nyújtanak: a jégbarlangfürdő Földünk hideg éghajlati övét idézi meg, a Gangesz fürdő India egzotikus kultúrájába repít, a római fürdő a fürdőkultúrájáról (is) híres, dicső római kort idézi meg, a barlangfürdőben úgy érezheted, egy valódi, kérges üregben pihengetsz, a trópusi fürdőben a dzsungel világában érezheted magad egy élethű aligátor társaságában, a tengeri fürdőben az óceánok állatvilágával találkozhatsz. A különböző miliőkben való fürdőzést élményelemek teszik még élvezetesebbé: vízsugármasszázsok, dögönyözők, sodrófolyó, pezsgőágy és csúszdák várják, hogy a kedvedre tehessenek. A gyermekek is imádni fogják! Az Aqua Palace fedett élményfürdő első emelete (részben) a gyermekek birodalma: a medencéket és az itteni szolgáltatásokat a legkisebbek igényeinek megfelelően alakították ki. Van itt bébi anyuka medence, bébiúsztató medence, állatfigurás családi medence, bébi- és gyermekcsúszdák, szoptatóhelyiség, pihenő és játszóház – egyszóval minden, ami a kisgyermekesek aktív és pihentető kikapcsolódását szolgálja. 

Szauna és wellness az ínyenceknek 


Egy komplett szaunavilág vár rád páratlan környezetben: finn és infraszaunák, gőzkamrák állnak itt a rendelkezésedre, sőt, még egy parajdi téglával kirakott sókamrában is megpihenhetsz. Ha pedig inkább a wellness szolgáltatások felé húz a szíved... változatos masszázsformák között válogathatsz: ¬többek között thai masszás, ajurvédikus masszázs, lávaköves masszázs vagy épp bambuszmasszázs biztosítja a teljes ellazulást. pároddal kettesben próbálhatjátok ki az exkluzív Relax szobát, ahol gyümölccsel és itallal várnak. családoddal vagy baráti társaságoddal igénybe vehetitek a privátfürdők egyikét, ahol kedvetekre élvezhetitek a jakuzzi és a szauna nyújtotta kellemes pillanatokat. Természetesen az örökmozgók sem fognak unatkozni az Aqua Palace fedett élményfürdőben: kipróbálhatják itt a szörfözést, de squash pályák, asztalitenisz és az uszoda is várják őket. Ha levezetnéd energiáidat, kipróbálhatod a spinninget, a TRX-et, az aerobicot és a fanatic jumpnak nevezett élvezetes mozgásformát is – akármit is választasz, biztosan egy kis extra endorfinhoz jutsz!
Az információk tájékoztató jellegűek, bővebb információért kérjük keresse fel az attrakciót a megadott elérhetőségek egyikén!

Aqua Palace Élményfürdő

Cím:
4200, Hajdúszoboszló, Gábor Áron utca 7.Útvonalterv
Kapcsolat:
info@hungarospa.hu+36 52 558 558
Weboldal:
https://www.hungarospa.hu/hu/
Nyitvatartás:
Hétfő: Zárva
Kedd: Zárva
Szerda: Zárva
Csütörtök: Zárva
Péntek: Zárva
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
Akadálymentesség:
Beszélt nyelvek:
angol,román,lengyel,orosz
Fizetési lehetőségek:
KészpénzBankkártyaKupon
Utalványok/kuponok:
OTP SZÉP KártyaMBH SZÉP KártyaK&H SZÉP KártyaErzsébet-utalvány