Nyári élmények itthon

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos, integrált kommunikációs kampányt tervez 2023. május 15. és június 30. között, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek és attrakciók aktív közreműködésére is számít. A kampány célja, hogy bemutassa: Magyarország a nyári szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazóközönség számára, így a nyári feltöltődés kerül az üzenetrendszer középpontjába.

 

Az MTÜ ennek kapcsán várja azon turisztikai attrakciók és szolgáltatók jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnek hazánk nyári turisztikai forgalmának élénkítése céljából. A kampányhoz csatlakozó szolgáltatóktól azt várja a Magyar Turisztikai Ügynökség, hogy hozzanak létre a 2023. május 15. és június 30. közötti időszakra speciális ajánlatot "Nyári élmények itthon" / "Make Summer memories in Hungary" néven attól függően, hogy a belföldi vagy a nemzetközi kampányban kíván részt venni ajánlatával.

 

Mivel az ajánlatokat az MTÜ mind a belföldi, mind a nemzetközi kampányához várja, ezért a szolgáltatók eldönthetik: csak az egyik vagy mindkét kampányban részt vesznek-e speciális ajánlattal. Az űrlap kitöltése során ezt azzal jelezhetik, hogy a magyar nyelvű ajánlati oldal linkjét vagy az angol nyelvű linket adják-e meg. Természetesen lehetőség van mindkét mező kitöltésére és ezzel mindkét kampányban való részvételre is.

 

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu és a visithungary.com weboldalakon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos és nemzetközi kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

 

Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat a lenti adatlap kitöltésével szíveskedjenek jelezni.

 

További kérdés esetén a kampany@visithungary.com e-mail címen állunk rendelkezésére.

 

Üdvözlettel,

 

Magyar Turisztikai Ügynökség

 

Jelentkezési űrlap

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Partner adatai

Székhely

Levelezési cím amennyiben eltér a székhelytől

Cég adatai

Képviselő adatai

Szolgáltatás típusa

Kapcsolattartó adatai

A magyar nyelvű ajánlati oldal linkje

Az angol nyelvű ajánlati oldal linkje

A Partner vállalja, hogy az általa megjelölt, fenti linken elérhető kampány szabályzatban meghatározott tartalmú speciális ajánlatot (kedvezményt) biztosít, illetve azt értékesíti vendégei számára. Partner vállalja továbbá, hogy a speciális ajánlatot saját csatornáikon keresztül is népszerűsíti. A kampány a Visit Hungary Nonprofit Zrt. és a Magyar Turisztikai Ügynökség - mint a Visit Hungary Nonprofit Zrt. tulajdonosi joggyakorlója – együttműködésével és koordinációjával került meghirdetésre.