Indulj útnak te is, és gyűjtsd újra az élményeket!

Alig vártuk, hogy újra élettel teljen meg az ország, és benne a kedvenc helyeink. Leírhatatlan érzés viszontlátni a régi ismerősöket, és újra közvetlenül, felszabadultan örülni egymás társaságának. És még nagyszerűbb végre múlt időben kimondani: hiányoztatok!


Végre eljött az idő, hogy a régiek helyébe új emlékek lépjenek! Rengeteg kimaradt élményt kell bepótolnunk, ám ezt csakis felelősen viselkedve és utazva, magunkra és egymásra a lehető legjobban vigyázva érdemes megtennünk. Kelj útra te is, töltődj fel újra élményekkel és gyűjtsd a csodás új emlékeket hazánkban – ha pedig inspirációra van szükséged, kezdő lépésként nézz körbe itt, a Csodás Magyarország oldalon!

KEZDD A FELFEDEZÉST!

Inspirálódj itt, kelj útra, és fedezd fel élőben!

MERRE INDULJAK?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!MERRE INDULJAK?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!

 

 

Indulj útnak biztonságban!

Mindannyiunk közös felelőssége tájékozódni a koronavírus kapcsán folyamatosan változó jogszabályi intézkedésekről. Ebben a kisfilmben a négymilliomodik oltást követő szabályozásokból mutatjuk be a legfontosabbakat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletekről érdeklődjön az MTU.GOV.HU weboldalon.

#hianyoztatok

Ne tartsd magadban az örömöd: oszd meg te is az újraindulás legszebb pillanatait, és használd a #hianyoztatok hashtaget!