Aquapark

Csúszdaparadicsom a javából: a hajdúszoboszlói Aquapark Gyertek el családoddal vagy barátaiddal a hajdúszoboszlói Aquaparkba, csusszanjatok önfeledten a versenycsúszdákon, a szabadesős alagúton, a fekete lyukon, a twisteren vagy más őrületes csúszdákon!

Csúszdaparadicsom a javából: a hajdúszoboszlói Aquapark egész Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a hatalmas Hungarospa Hajdúszoboszló páratlanul változatos fürdőzési lehetőségekkel várja a pancsolás szerelmeseit – itt nyílt meg többek között hazánk első csúszdaparadicsomja, az Aquapark, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Feltétlenül érdemes családoddal vagy barátaiddal ellátogatnotok Hajdúszoboszlóra, ahol önfeledt szórakozás vár a versenycsúszdákon, a szabadesős alagúton, a fekete lyukon, a twisteren és más őrületes csúszdákon: a rekeszizmokat megmozgató kacajok itt garantáltak! 


Csúszdafajták az Aquaparkban: mert a csúszdázást nem lehet megunni!


A 30 hektáros hajdúszoboszlói strand egyik legizgalmasabb része a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt kiszolgáló Aquapark. Tudtad, hogy ez volt Magyarország első csúszdaparkja? Akkoriban hat, majd hamarosan már kilenc hatalmas csúszda várta az adrenalinfüggőket: a négypályás versenycsúszda, a kamikaze, a hidrocsúszda, az óriás csavarcsúszda, a fekete lyuk, az őrült folyó, a big hole, a Niagara és a twister tizenkét méteres magasságból indította útjára a vizes kalandozókat. Pár évvel később az Aquapark egy igencsak izgalmas extrém zónával bővült: itt már a szabadesős alagút, a vízhurok, a szuperhullám, a cunami, az űrcsónak és a vízcső várja a lelkes fiatalokat, hogy kacagva próbára tehessék bátorságukat. Gyere el te is, kedvedre válogathatsz a 15 fajta parádés óriáscsúszda közül; ügyességedet sziklamászásban is próbára teheted a látványos vízeséses mászófalon! 

Az Aquapark a kisebbek szolgálatában is jeleskedik


Mint láthattad, számos maradandó élmény vár a hajdúszoboszlói Aquaparkban. Azonban nem csak extrém kalandokat kínál: a 6-10 éves gyermekek szórakozásáról is gondoskodik a hely. Élethű állatfigurák, gyermekcsúszdák, játszótér és kalandmedencék kápráztatják el a kicsiket – játékos csatajeleneteket rendezhetnek a négytornyos Beckó várban úgy, hogy a várvédők csúszdán menekülnek; bebújhatnak a Hódvárba, ahol bikafejes ivócsanak, zátonyra futott csónak és szivárványcsúszda szórakoztatja a legfiatalabb családtagokat. Akár családi, akár baráti programot keresel, a májustól szeptemberig nyitva tartó hajdúszoboszlói Aquaparkkal egész biztosan nem lőhetsz mellé!
Az információk tájékoztató jellegűek, bővebb információért kérjük keresse fel az attrakciót a megadott elérhetőségek egyikén!

Aquapark

Cím:
4200, Hajdúszoboszló, Bródy Sándor utca 2.Útvonalterv
Kapcsolat:
info@hungarospa.hu+36 52 558 928
Weboldal:
https://www.hungarospa.hu/aquapark
Nyitvatartás:
Hétfő: 12:00 - 16:00
Kedd: 12:00 - 16:00
Szerda: 12:00 - 16:00
Csütörtök: 12:00 - 16:00
Péntek: 12:00 - 16:00
Szombat: 12:00 - 16:00
Vasárnap: 12:00 - 16:00
Akadálymentesség:
Az attrakció nem akadálymentesített.
Beszélt nyelvek:
angol,lengyel,román,orosz
Fizetési lehetőségek:
KészpénzBankkártyaKupon
Utalványok/kuponok:
OTP SZÉP KártyaMBH SZÉP KártyaK&H SZÉP Kártya