Élvezd a tél legszebb pillanatait!

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos, integrált kommunikációs kampányt tervez 2022. január 10. és február 28. között, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számít. A kampány célja, hogy bemutassa, Magyarország a téli szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi utazók számára, így a téli feltöltődés kerül az üzenetrendszer középpontjába.

 

Az MTÜ ennek kapcsán várja azon turisztikai attrakciók és szolgáltatók jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnek hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítése céljából. A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2022. január 10. és február 28. között Élvezd a tél legszebb pillanatait! néven speciális ajánlatot hoznak létre.

 

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

 

Kérjük, hogy az Élvezd a tél legszebb pillanatait! kampányhoz való csatlakozási szándékukat a lenti adatlap kitöltésével szíveskedjenek jelezni.

 

A biztonság továbbra is rendkívül fontos szempont az utazások során, ezért arra kérünk minden turisztikai egységet, hogy ismerje meg és tartsa be a Covid-19 járvánnyal kapcsolatos jogszabályokat.

 

További kérdés esetén a kampany@mtu.gov.hu e-mail címen állunk rendelkezésére.

 

Üdvözlettel,

 

Magyar Turisztikai Ügynökség

 

Jelentkezési lap

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Partner adatai

Székhely

Levelezési cím amennyiben eltér a székhelytől

Cég adatai

Képviselő adatai

Szolgáltatás típusa

2022 Tél

Kapcsolattartó adatai

Kampány hivatalos honlapján szereplő név

Az ajánlat linkje

A Partner vállalja, hogy az általa megjelölt, fenti linken elérhető kampány szabályzatban meghatározott tartalmú speciális ajánlatot (kedvezményt) biztosít, illetve azt értékesíti vendégei számára. Partner vállalja továbbá, hogy a speciális ajánlatot saját csatornáikon keresztül is népszerűsíti.