Az eddigi években nagy sikernek örvendő díjmentes utazás lehetősége idén is folytatódik.

Kajla útlevelükkel és diákigazolványukkal a gyerekek a MÁV és a GYSEV vonatain, a Volán buszokon, valamint a BAHART és a MAHART-Passnave egyes hajóin ingyenesen utazhatnak június 16-tól augusztus 31-ig, a nyári szünetben.

Részletek a kajla.hu oldalon és a társaságok honlapján olvashatók.

 

A nyári utazási kedvezményeket a kisiskolások immár a harmadik nyári szünetben vehetik igénybe. 2020 nyarán a járványhelyzet ellenére is közel 50 ezren éltek a díjmentes utazás lehetőségével. Így sokan élvezhették a szobi kisvasút és a keszthelyi járaton a Kajlás mozdony látványát és szolgáltatásait.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által 2019 nyarán útjára indított, kifejezetten gyermekeknek szóló Kajla program célja, hogy a lehető legtöbb általános iskolás megismerje, és családjával beutazza Magyarországot. Kajla hasznos tanácsokat és izgalmas kalandokat ígér, így a családok egyre több csodás élményt gyűjthetnek a szünidőben hazánk rejtett és ismertebb csodáinak felfedezése közben.

 

Minden kisiskolás a 2020/2021-es tanév elején bizonyítványa mellé Kajla útlevelet kapott ajándékba. A kék színű útlevélbe Kajla pecsétet gyűjthetnek a diákok és együttműködő partnereinknél kedvezményeket vehetnek igénybe. Azok a gyerekek, akik nem találják útlevelüket, az info@kajla.hu email címen igényelhetnek újat.

Kajla 2021-ben sem unatkozik, számos meglepetéssel készül, érdemes vele tartani az új kalandokban és felfedezni Magyarország csodáit.