Életre kelt a táj!

Alig vártuk, hogy újra élettel teljen meg az ország, és benne a kedvenc helyeink. Ahogy elindulunk, élettel töltjük meg a tájat is! Leírhatatlan érzés viszontlátni a régi ismerősöket, és újra közvetlenül, felszabadultan örülni egymás társaságának. És még nagyszerűbb végre múlt időben kimondani: hiányoztatok!


Itt az idő, hogy a régiek helyébe új emlékek lépjenek! Rengeteg kimaradt élményt kell bepótolnunk, ezért kelj útra te is, töltődj fel újra élményekkel és gyűjtsd a csodás új emlékeket hazánkban – ha pedig inspirációra van szükséged, kezdő lépésként nézz körbe itt, a CSODÁS MAGYARORSZÁG oldalon!

Wolf Kati

Wolf Kati

„Megint minden nyitva van, újra útnak indulhatunk itthon, és felfedezhetjük az eddig nem látott csodákat is.”

bővebben

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

„Végre ki tudtam használni, hogy újra ki lehet mozdulni és megnyitottak a múzeumok is."

bővebben

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa

„A Dunakanyar természeti környezetében olyan élményben volt részünk, amire legalább másfél éve vártunk már!"

bővebben

Weisz Fanni

Weisz Fanni

„Végre újra el lehet indulni felfedezni az ország csodáit, és olyan helyekre eljutni, amik eddig zárva voltak."

bővebben

#hianyoztatok

Ne tartsd magadban az örömöd: oszd meg te is az újraindulás legszebb pillanatait, és használd a #hianyoztatok hashtaget!

Túra kereső
Pécs-Villány turisztikai térség
1 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 1 napos

Fedezd fel Pécs városát, nézd meg a Pécsi Székesegyházat és keresd meg a világörökség részeit. Egy városnéző körút a kisvonattal remek családi kikapcsolódás lehet.
1 nap

Pécs - Villány családoknak - 1 napos

Fedezzétek fel Pécs városát a kisvonattal. Ne hagyjátok ki a Zsolnay Negyedet sem, Pécs önálló kulturális városrészét.
1 nap

Pécs-Villány - 1 napos

Látogass el Pécs városába és válaszd a legjobb "idegenvezetőt", a kis vonatot, amivel akár a város világörökség részeit is megtekintheted. Ne hagyd ki a város egyik szimbólumát, a Pécsi Székesegyházat sem.
2 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 2 napos

Gyere és nézd meg a Pécsi székesegyházat és a világörökség részeit a városban. Ne hagyd ki a Villányi borvidék borkülönlegességeit sem, ha erre jársz.
2 nap

Pécs - Villány családoknak - 2 napos

Pécsett rengeteg gyerekprogram várja a családokat. Fedezzétek fel a várost a kisvonattal, sétáljatok a Pécsi Állatkertben vagy látogassatok el a Zsolnay Negyedbe.
2 nap

Pécs-Villány felfedezőknek - 2 napos

Fedezd fel Pécs látnivalóit, a székesegyházat és a Cella Septichora Látogatóközpontot. Egy kis utazás után megkóstolhatod Villány borait is.
3 nap

Pécs - Villány szenioroknak - 3 napos

Gyere és nézd meg Pécs nevezetességeit, kóstold meg Villány borkülönlegességeit, majd csobbanj egyet Harkány élménymedencéiben.
3 nap

Pécs - Villány családoknak - 3 napos

Ha Pécs környékén jártok, fedezzétek fel a Mecsek túraútvonalait. Az Orfűi-tó pedig ideális helyszíne lehet egy bringatúrának vagy vízi sportoknak. Ne hagyjátok ki Pécs látnivalóit sem.
3 nap

Pécs - Villány felfedezőknek - 3 napos

Pécs legfőbb látnivalói a székesegyház,a Vasarely Múzeum és a Zsolnay Negyed. Villány borkülönlegességeit se hagyd ki a Villányi pincesornál.

Kezdd el a felfedezést!

Inspirálódj itt, kelj útra, és fedezd fel élőben!

Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!Merre induljak?

Magyarország csak rád vár! Fedezd fel!

  

Indulj útnak biztonságban!

Mindannyiunk közös felelőssége tájékozódni a koronavírus kapcsán folyamatosan változó jogszabályi intézkedésekről. Ebben a KISFILMBEN a négymilliomodik oltást követő szabályozásokból mutatjuk be a legfontosabbakat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a további részletekről érdeklődjön az MTU.GOV.HU weboldalon.